Maç fazlasıyla lider
Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor, maç fazlası ve 63 puanla liderliğe yükseldi.

Trabzonspor, sahasında oynadığı karşılaşmada kümede kalma mücadelesi veren Konyaspor ile karşılaştı. Rakibini 43. dakikada Umut'un attığı golle yenen bordo-mavilililer, 63 puan ve maç fazlasıyla Fenerbahçe'nin önünde liderlik koltuğuna oturdu. Umut Bulut, Konyaspor'a attığı golle ''100'ler kulübüne'' girmeyi başardı.
Ligdeki diğer maçlarda ise Kardemir Karabükspor, sahasında Gaziantepspor'u 3-2, kümede kalmak için çabasını sürdüren Sivasspor ise evinde Beşiktaş'ı 1-0 yenerek, 3 puanın sahibi oldular. Günün bir başka maçında ise Ankaragücü ile Eskişehirspor 2-2 berabere kaldı.
Spor Toto Süper Lig'de yarın Manisaspor-Gençlerbirliği, Kayserispor-Kasımpaşa, İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Bucaspor ve Fenerbahçe-Bursaspor karşılaşmaları yapılacak.
105 gün sonra galip
Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 105 gün sonra sahadan galibiyetle ayrıldı.
En son ligin 17. haftasında sahasında Kardemir Karabükspor'u 3-0 mağlup eden bordo-mavililer, böylece ikinci yarı sahasındaki 4. maçında galibiyetle tanıştı.
Karadeniz ekibi,sahasında Ankaragücü ile 1-1, Medical Park Antalyaspor ile 0-0 ve Kayserispor ile 3-3 berabere kalmıştı.
Galibiyeti taraftarıyla kutladı
Trabzonsporlu futbolcular maçın bitiminin ardından galibiyeti taraftarlarıyla birlikte kutladılar.
Bordo-mavili futbolcular orta alanda toplanarak taraftarlara üçlü çektirdiler.

En Çok Okunan Haberler
-
Ekrem İmamoğlu'ndan flaş suç duyurusu
-
'Diploma' soruşturmasında yeni gelişme!
-
5 kişi hayatını kaybetti!
-
TÜİK şubat ayı enflasyon verilerini açıkladı!
-
AKP'li üyeler oturumu terketti
-
İBB Medya AŞ'ye operasyon!
-
'Türkiye'nin sorunlarını hangi parti çözer?'
-
Sergen Yalçın'dan flaş Galatasaray iddiası
-
'Yapılabilecek en kötü açıklama'
-
Bakanlık ünlü giyim markasını ifşa etti!