Massa'dan iyi haber

Formula 1'de sezonun 10. yarışı olan Macaristan Grand Prix'sinin sıralama turunda yaralanan Felipe Massa'nın sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.

Yayınlanma: 27.07.2009 - 08:34
Abone Ol google-news

Kazanın ardından kaldırıldığı hastanede Massa'yı ameliyat eden Dr. Peter Bazso, F-1 pilotunun ameliyattan sonra 3 kez uyandığını ve ailesiyle temas kurduğunu söyledi.

Bazso, Saatte 200 kilometre hızla gittiği sırada öndeki araçtan kopan parçanın kafasına isabet etmesiyle yaralanan ve daha sonra aracıyla bariyerlere çarpan Massa'nın sağlık durumunun yavaş da olsa iyiye gittiğini belirtti.

Macaristan'ın başkenti Budapeşte'deki Honved (Askeri) Hastane'de tedavisi devam eden Brezilyalı Pilot Massa'nın durumu ile ilgili bir açıklama yapan Macaristan Savunma Bakanlığı Sözcüsü İstvan Bocskai, Massa'nın durumunda iyileşme olduğunu, Massa'nın yavaş, yavaş uykudan kaldırıldığını, Brezilyalı pilotun el ve kollarını oynatmaya başladığını söyledi.

Bocskai, Massa'nın tamamen iyileşmesinin çok zaman alabileceğini, Massa'ya şimdiye dek yapılan testlerde tehlike arz edecek bir olaya rastlanmadığını açıkladı.

Formula-1 yarışlarının eski Dünya şampiyonu Niki Lauda, Formula-1 Macaristan Grand prix yarışmalarının sıralama turlarında kaza yaparak hastaneye kaldırılan Brezilyalı Pilot Felipe Massa için açıklamalarda bulundu.

Lauda, ''Massa bu kazayı 10 yıl önce yapsaydı, hayatını kaybetmişti'' açıklamasında bulunan 60 yaşındaki Avusturyalı eski Dünya şampiyonu, Massa'nın hayatını modern tıbba ve kaskına borçlu olduğunu, 10 yıl önce böyle bir kazayı atlatmanın mümkün olmadığını söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler