Massa'dan sevindirici haber

Geçtiğimiz cumartesi günü Macaristan'ın Mogyorod kasabasında düzenlenen Formula-1 Macaristan Grandprix'inde sıralama turlarında kafasına ve sol gözüne yaklaşık bir kilogram ağırlığında çelik yay isabet eden ve lastik bariyerlere çarparak kaza yapan Brezilyalı pilot Felipe Massa'dan güzel haberler gelmeye devam ediyor.

Yayınlanma: 28.07.2009 - 16:11
Abone Ol google-news

Kazanın sonrası Macaristan'ın başkenti Budapeşte'deki Honved (Askeri) Hastanesi'ne ambulansla kaldırılarak Macar Doktor Veres tarafından başarılı bir ameliyat geçiren Massa, 48 saat boyunca uyutulmuştu.

Dün doktorları tarafından kademeli bir şekilde uykusundan kaldırılan Felipe Massa'nın sol gözüne aldığı darbenin ne kadar etki ettiği henüz tespit edilememiş ve pilotun yarış hayatına devam edip edemeyeceği sol gözünün durumuna bağlanmıştı.

Felipe Massa'nın Brezilyalı doktoru Dine Altman, yaptığı açıklamada, Massa'nın sol gözünü açtığını ve görmesinde bir problem olmadığını belirtti.

Felipe Massa'nın kendisine sorulan sorulara cevap verebildiği, Brezilyalı pilotun sağlığıyla ilgili korkulacak bir durumun kalmadığı açıklandı. Massa'nın, olay anı ile ilgili doktorlara yaptığı açıklamada, hiç bir şeyi hatırlamadığı kaydedildi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler