Meclis'ten Afrika'ya yardım kampanyası

TBMM, Afrika'ya yardım kampanyası başlattı. Türk Kızılayı aracılığıyla acil insani yardımda bulunmak amacıyla, TBMM Başkanlığı tarafından bir yardım kampanyası başlatıldı ve T.C Ziraat Bankası TBMM Şubesinde bir yardım hesabı açıldı.

Yayınlanma: 08.08.2011 - 18:33
Abone Ol google-news

TBMM Genel Sekreteri Sadettin Kalkan imzalı "Yardım" konulu duyuruda, Afrika kıtasının doğusunda yaşanan kuraklığın yol açtığı kıtlık, açlık ve susuzluk nedeniyle başta Somali olmak üzere tüm bölge halkının büyük bir insanlık dramı ile karşı karşıya bulunduğuna dikkat çekilerek, "Bu bölgede yaşayan milyonlarca insanı etkileyen bu durum; salgın hastalıklara ve ölümlere neden olmakta, halkın çaresiz bir şekilde hayatta kalma mücadelesi verdiği malumlarıdır" denildi.
 

Ziraat Bankası'nda TBMM şubesinde yardım hesabı açıldı

Türkiye Kızılayı aracılığıyla acil insani yardımda bulunmak amacıyla, TBMM Başkanlığı tarafından bir yardım kampanyası başlatıldığı belirtilerek, "T.C. Ziraat Bankası TBMM Şubesi'nde bir yardım hesabı açılmıştır. Konunun bütün personelimize en kısa sürede duyurulmasını ve birim amirlerinin de katılımı ve desteğiyle yapılacak yardımların aşağıda belirtilen hesap numarasına yatırılarak, banka dekontlarının birer suretinin Genel Sekreterlik İdari Şube Müdürlüğüne gönderilmesini rica ederim" denildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler