Meteoroloji uyardı!

Türkiye'yi etkisi altına alan yağışların bugün de devam etmesi bekleniyor... Meteoroloji oluşabilecek olumsuzluklara karşı yurttaşları uyardı.

Yayınlanma: 14.10.2011 - 06:30
Abone Ol google-news

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara, Batı ve Doğu Karadeniz ile Kütahya, Eskişehir, Çankırı, Samsun, Ordu, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde aralıklarla sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların, sabah saatlerinde İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Zonguldak, Bartın ve Düzce çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Rüzgarın ülkenin batısında kuzey ve kuzeybatı, iç ve doğusunda güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, İstanbul, Kocaeli ve Çanakkale Boğazı ile Batı ve Orta Karadeniz Kıyılarında yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.
 

Kuvvetli yağış uyarısı

Yağışların, sabah saatlerinde İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Zonguldak, Bartın ve Düzce çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (lokal dolu yağışı, sel, su baskını, taşkın, yıldırım düşmesi, ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin ve yurttaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.
 

Kuvvetli rüzgar uyarısı

Rüzgarın; İstanbul, Kocaeli ve Çanakkale Boğazı ile Batı ve Orta Karadeniz Kıyılarında kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/sa) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin ve yurttaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon