MHP'li Yalçın'dan Türk milliyetçilerine açık mektup

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Türk milliyetçilerine seslenerek, kendisini ülkücü addeden, Türk milliyetçisi kabul eden herkesi MHP'ye sahip çıkmaya çağırdı.

Yayınlanma: 15.05.2011 - 12:07
Abone Ol google-news

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Türkiye'nin tarihinin en önemli seçimlerinden birine adım adım yaklaşırken MHP'ye yönelik saldırıların, belirgin şekilde artış gösterdiğini ifade ederek, "Partimize ve camiamıza yönelik aşağılık saldırıların arkasında, seçimler sonrasında ortaya çıkacak parlamento aritmetiğini tayin etme hesapları yatmaktadır. Bilinmektedir ki 12 Haziran seçimleri, ülkenin geleceğine yön verecektir. MHP'nin yolunu kesmek isteyen kırk haramîler, ellerinde ne kadar silah varsa kuşanıp meydana çıkmıştır. Siyaset meydanında at izi it izine karışmış durumdadır. Türkiye'nin varlık sigortası olan Türk milliyetçilerine karşı gayri nizamî bir harp başlatılmıştır" dedi.

Başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere AKP yöneticilerinin ellerindeki devlet imkânlarını ve kaynaklarını Türk milliyetçilerinin ve MHP'nin aleyhinde kullandığını belirten Yalçın, "Partimizi yıpratmaya çalışanlar, ısrarla belden aşağı vurmakta, gayri ahlâki metotları ahlâksızca kullanmaya devam etmektedir. Bilhassa Başbakan Erdoğan, 'Bizim kasetlerle filan işimiz olmaz' demekle birlikte, sözü döndürüp dolaştırıp aynı meseleye getirmekte, MHP'ye saldırmaktadır. Utanmadan, sıkılmadan bir yandan meydanlarda kutsal değerlere bağlılıktan söz ederken, diğer yandan da en rezilce üslubu tercih ederek kutsal değerleri oy avcılığı için kullanmaktadır. Tayyip Erdoğan, bu konudaki şovmenliğini iğrençlik derecesine vardırmıştır. Meydanları direkler arasına çeviren Erdoğan'ın komik ortaoyunu, meddahları bile gölgede bırakmaktadır. Başbakan Erdoğan'ın sözleri, vurdukça yankılanan içi boş tenekenin kulakları tırmalamasına benzemektedir. Millet bu madenî ortaoyununu gülümseyerek takip etmektedir. 12 Haziran'da bu teneke, AKP iktidarının kuyruğuna bağlanacaktır" dedi.
 

'AKP'nin kaseti satmadı'

AKP'nin bu "kokuşmuş siyasî taktiği"nin tutmayacağını, bilakis ters tepeceğini ifade eden Yalçın, 'başkalarının eksik ve kusurlarını ortaya sereyim' derken ifrat derecesindeki ahlâksızlığı bile masum bırakacak yöntemlere başvuranların sonunun hüsran olacağını belirtti. "Millet, Erdoğan'ın seçim meydanlarında sergilediği çakma milliyetçiliğe ve sahte külhanbeyliğe cevabını 12 Haziran'da verecektir" diyen yalçın şunları kaydetti: "MHP'yi yıpratmayı hedef alan internet tabanlı kaset siyasetine milletin prim vermeyeceği ayan beyan ortadadır. Medyada bugüne kadar MHP'nin doğrularına pek az yer ayıran kalemler, AKP'nin aşağılık bel altı politikası karşısında vicdanlarının sesine kulak vermişler, iktidar partisini kınamışlardır. Son günlerde vicdan ve aklıselim sahibi birçok köşe yazarı, AKP'nin politika sahnesine koyduğu seviyesiz oyuna dayanamamış, MHP'nin neden mağdur edilmek istendiği üzerinde durarak gerçeklerin altını çizmeye başlamıştır. İnsaf ve izan sahipleri nezdinde, kötü niyetlilerin asıl hedeflerinin MHP'nin kamuoyundaki prestijini ortadan kaldırmaya çalışmak olduğu belli olmuştur. Zaten halk da bu tür ahlâksız siyaset tarzına itibar etmemiştir, bundan sonra da etmeyecektir. Çünkü AKP'nin kaseti satmamıştır."
 

'Parti içinde çekişme varmış gibi gösterenlerin camia ile alakası yok'

Yalçın son günlerde internet üzerinden "ülkücü" olduğunu iddia ederek parti içinde fikir ayrılıkları ve çekişme varmış gibi gösterenlerin MHP ile uzaktan yakından alâkası olmadığını da belirterek, "Hele hele sütre gerisine saklanıp Milliyetçi Hareketi ve liderini tehdit etmek kimsenin haddi değildir. Bu tehdit hangi mahfiden gelirse gelsin hesabı sorulur. Bunlar, MHP'yi seçimlere girerken karıştırabileceğini, zayıf düşüreceğini sanan ülkücü düşmanlarının tezgâhıdır. Bu kirli oyunlarla Milliyetçi Hareket'i tuzağa düşürebileceğini zanneden aklı evveller, hayal kırıklığına uğrayacaklardır. Partimiz, iktidar yürüyüşüne her zamankinden daha kuvvetli bir inanç, kararlılık ve azimle devam edecektir" dedi.
 

'MHP yüzde 14 ile temsil ediliyor'

Yalçın, MHP'nin marjinal bir parti olmadığını belirterek, MHP'nin bugün parlamentoda yüzde 14 gibi büyük bir oranla temsil edildiğini kaydetti. Türk milliyetçilerinin bulunmadığı bir mecliste neler olabileceği, hangi ihanet yasaların çıkarılabileceğinin iyi bilindiğini ifade eden Yalçın, şöyle devam etti: "Türk milliyetçileri, Türkiye'nin geleceğinin kendi varlıklarıyla doğru orantılı olduğunun bilincindedir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, milletimizin son kalesidir. Bu kaleyi düşürmek için bütün işbirlikçilerin başlattığı topyekûn saldırı, boşa çıkarılacaktır. 'Her şerde bir hayır vardır' düsturuna inanan bir camianın mensupları olarak Türk milliyetçileri, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da 'it ürür kervan yürür' diyerek sabırla çalışmaya devam edecektir. Milletimizin, Türk milliyetçilerine bugün her zamankinden daha çok ihtiyacı vardır. Zaman, Türk milliyetçileri için şahsî kinleri, garezleri, hayal kırıklıklarını, fikir ayrılıklarını bir tarafa bırakma zamanıdır. Çünkü Türk milliyetçileri, sadece Türkiye'de yaşayan 73 milyon insanın değil, 250 milyonluk Türk dünyasının ve 2 milyarlık İslâm âleminin sorumluluğunu omuzlarında taşımaktadır. Milliyetçi Hareket, bu büyük misyonun lokomotifidir. Kendisini Ülkücü addeden, Türk milliyetçisi kabul eden herkesin bu sorumluluğa ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne sahip çıkma vaktidir. Bu tarihî ve vicdanî bir görevdir. Türk milliyetçileri, üstlendikleri tarihî misyonun şuurundadır ve bu görevi hakkıyla yerine getirecektir. O bakımdan, küçük hesaplar peşindeki şer odakları ve onları kullanan AKP iktidarının bu kervanı durdurmaya gücü yetmez, yetmeyecektir."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler