Microsoft'ta üst düzey atama

Microsoft Orta Doğu Afrika Bölge Merkez Ofisinde Pazarlama, Finans ve Tüketici Ekiplerinden Sorumlu İnsan Kaynakları Yöneticisi Esra Gaon, Microsoft Türkiye İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine atandı.

Yayınlanma: 29.11.2016 - 12:46
Abone Ol google-news

Microsoft’tan yapılan açıklamada, Microsoft Grubunda başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken ve üst yönetimde önemli pozisyonlar üstlenen Türk yöneticilerin sayısı hızla arttığı belirtildi. Ataması bildirilen Esra Gaon’un Microsoft’taki iş hayatında insan kaynakları birimlerinin birçok farklı alanında görev aldığı kaydedildi. Açıklamaya göre, Gaon, İK Müdürü rolünün yanısıra Microsoft Orta Doğu ve Afrika bölgesi içerisinde yer alan 79 ülke için Kariyer Planlama ve Performans Değerlendirme süreçlerini yönetti. Bu görevlerine ek olarak Microsoft’un 240 ülkede 15 bin 500 çalışanının yer aldığı geniş bir bölgede kariyer ve performans süreçlerini organize etti. 

İnsan Kaynakları alanında 16 yıllık tecrübesi bulunan Esra Gaon, kariyerine 2000 yılında Nicholson International insan kaynakları danışmanlık firmasında başladı. Daha sonra Heidrick & Struggles’da İşe Alım Yöneticiliği yapan Gaon, 2003 yılında Microsoft’ta çalışmaya başladı. Koç Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olan Esra Gaon, öğrenim hayatının son iki senesinde Koç Üniversitesi’nde Araştırma Asistanı olarak görev yaptı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler