Minibüste kadına dehşeti yaşatmıştı: Flaş gelişme
Mersin'de bir yolcu minibüsünde eşi olduğu öne sürülen bir kadını defalarca yumruklarken çekilen görüntüleri sosyal medya ve basında yer aldıktan sonra polis tarafından gözaltına alınan şüpheli, dini nikahlı eşinin şakalaştıklarını söyleyerek şikayetçi olmaması üzerine serbest bırakıldı.
<video:1402178>
Olayın yaşandığı minibüsteki bir başka yolcu tarafından çekilen görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından harekete geçen Mersin polisi, görüntülerdeki şahıs ile darp edilen kadının, Erdemli ilçesinde bir motelde çalıştıklarını belirledi. Adrese giden ekipler, şüpheli U.E. ile Suriye uyruklu L.M.'yi ifadesine başvurmak üzere Tece Polis Merkezi'ne götürdü. İfadelerinde her iki şahıs da birbirlerinden şikayetçi olmazken, şahsın dini nikahlı eşi L.M., herhangi bir şiddete maruz kalmadığını, kendi aralarında şakalaştıklarını söyledi.
Şüpheli, dini nikahlı eşi ile birlikte alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
20 Mayıs'ta paylaşılan görüntülerde, kimliği belirlenemeyen bir şahıs, eşi olduğu öne sürülen kadını minibüsün kapısında darp ederken görüntülenmiş, görüntüler sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük tepki toplamıştı.
Video Haberler
-
'İstanbul'da ciddi bir patlama var'
-
6. kattan düşen küçük Belinay, kurtarılamadı
-
'Şimdi yaka silkiyoruz'
-
'Demir Yumruk'ta yeni gelişme
-
'Hekimlik Andı'nı' karanlıkta okudular
-
TÜİK önünde polis engeli
-
Arkadaşlarına ulaşmak için elleriyle toprak kazdılar
-
Polis durdurdu: 23 ton on numara yağ!
-
Yer: Kadıköy... Kadını kaçırmaya çalıştı, esnaf durdurdu
-
İstanbul Silivri'de otobüs alev alev yandı
En Çok Okunan Haberler
-
Asgari ücret zammı belli oldu
-
Erdoğan'dan 'asgari ücret' açıklaması
-
Sedat Peker hareketliliği!
-
Asgari ücrete ilişkin yönetmelik yürürlükte
-
‘Bu sadaka bile değil’
-
'Arınç'ın başına gelenden daha vahim bir olay...'
-
Benzin ve otogaza indirim geliyor
-
Maymun çiçeği hastalığına yakalanan kişi konuştu
-
Peker yeniden mi başlıyor?
-
Fizik tedavi hekimleri robotlarla el ele!