Neill kalmak istiyor ama...

Galatasaray'ın Avustralyalı futbolcusu Lucas Neill'in menajeri Darren Jackson, görüşmek için İstanbul'a davet edildiğini, ancak bir teklifte bulunulmadığını söyledi.

Yayınlanma: 04.03.2011 - 15:44
Abone Ol google-news

Galatasaraylı Neill'in menajeri Darren Jackson, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, Lucas Neill'ın her ne kadar alınan kötü sonuçlardan rahatsız olsa da, Galatasaray Kulübü'nden ve takım arkadaşlarından memnun olduğunu belirtirken, şunları söyledi:
''Görüşmek üzere Adnan Sezgin tarafından davet edildim. Telefonla yaptığımız görüşmelerde bir teklifte bulunulmadı. Pazartesi günü çağrılmama karşın perşembe günü görüşebildik, ancak yine bir teklif yapılmadı. Pazarlık yapacak durum yok, çünkü resmi bir teklif yok. Altı aydır görüşmeler sürüyor, ama bize bir teklif gelmedi. Lucas Neill ve ailesi burada mutlu. İstanbul'u seviyorlar. Türk taraftarların futbola olan tutkusu onu mutlu ediyor, ama Galatasaray'dan gelen bir teklif yok.''

Jackson, Fenerbahçe'nin Neill ile ilgilenip ilgilenmediği şeklindeki bir soru üzerine, ''Öncelik Galatasaray'da. Türkiye'yi ve İstanbul'u seviyor. Gelecek tekliflerde görüşmeleri ben yürüteceğim'' demekle yetindi.


'İngiltere kulüpleri spekülasyon"

Lucas Neill'ın Galatasaray'da kalmak istediğini yineleyen Darren Jackson, izin alarak İngiltere'ye yaptığı seyahatler sonrası adının bu ülke takımlarıyla transfer görüşmeleri yaptığı şeklinde anılmasına da açıklık getirdi.

''İngiltere kulüpleriyle ilgili spekülasyonlar doğru değil'' ifadesini kullanan Jackson, ''İngiltere'ye gitti, ama ailesiyle zaman geçirdi. Oğlu da küçük bir operasyon geçirmişti. Onlarla birlikte olmak istedi. Sonra tekrar geldi ve Galatasaray'la çalışmaya devam etti. Olası görüşmeleri ben yürütüyorum. Kendisi tamamen Galatasaray'da futboluna odaklanmış durumda. Sezonu burada tamamlamayı düşünüyor. Tamamen futboluna konsantre oldu. Avrupa kupalarına gidebilme umudunu taşıyor. Buraya büyük beklentilerle gelmişti. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak, büyük oyuncularla, önemli takımlarla karşılaşmak istiyordu, ama bu gerçekleşmedi. Şu anda sezonun bitmesini bekliyor'' diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler