ÖDP'den seçim yürüyüşü
Özgürlük ve Dayanışma Partisi'nin (ÖDP) Ankara milletvekili adayları, Kızılay'da buluştu.
Güvenpark'ta toplanan ÖDP'nin Ankara teşkilatı üyeleri ve milletvekili adayları, buradan, ellerinde ''ÖDP'ye verilecek her oy gelecek için bir umut ışığıdır. Oyunuz boşa gitmesin. Devrimciler Var'' yazılı pankartla ve çeşitli sloganlar eşliğinde Sakarya Meydanı'na yürüdü.
ÖDP Ankara İl Başkanı Cevat Özdemir, burada yaptığı açıklamada, partilerinin sokaklarda büyüyen sesten aldığı güçle seçimlere hazırlandığını ifade etti.
Özdemir, bugün başlattıkları ''yürüyüşlerini'' Ankara'nın en ücra köşelerine, mahallelerine ve üniversitelerine taşımaya kararlı olduklarını anlattı.
Ankara adaylarının yüzde 40'a yakının kadınlardan oluştuğunu bildiren Özdemir, toplumsal muhalefetin, gençliğin yükselen devrimci muhalefetinin temsilcilerinin listelerinde yer aldığını söyledi.
Ülkenin yıllardır ''sağcılar'' tarafından yönetildiğini belirten Özdemir, ''12 Eylül faşist darbesi ile devrimcileri ezerek sağın önünü açtılar ve bugünkü düzeni yarattılar'' diye konuştu.
ÖDP'nin Ankara 1. Bölge 1. sıradan milletvekili adayı Emin Koramaz da ülkenin yıllardır ''para babaları'' tarafından yönetildiğini savunarak, sosyalizmi seçenlerin ''işsizlik ve yoksulluk kader değildir'' diyeceklerini söyledi. Koramaz, ''12 Haziran'da bu ülkede devrimciler de var'' diye konuştu.
ÖDP üyeleri, daha sonra dağıldı.
Video Haberler
-
Atatürk Havalimanı'ndan son görüntüler
-
İstanbul’da sahte alkol üreticilerine baskın
-
İmamoğlu'ndan 'öğrenci indirimi' hakkında karar
-
Otobüs ücretini yüksek bulup şoföre saldırdı
-
Yüzlerce kişi hastanelik oldu
-
Aralık ayında söylediği sözler gündemde!
-
Sahte parfüm ve güneş kremi operasyonu
-
Almanya'da şirket kurmak isteyenlere uzmandan öneriler
-
6 ay önce evlendiği kocasını öldürdü
-
Bu da iktidara yakın şirketin anketi
En Çok Okunan Haberler
-
Alaattin Çakıcı yine sahnede
-
Cahit Özkan cephesinden açıklama
-
Sokak eylemlerine 'SADAT' hazırlığı
-
Bakan Özer açıkladı: İlk kez bu yaz uygulanacak
-
AKP'de büyük kan kaybı
-
Seçimler için kendine iki rakip belirledi
-
Benzin ve LPG'ye büyük zam yolda
-
İsveç NATO kararını verdi
-
Yeni hafta art arda zamlarla başladı
-
Konya'da bilinmeyen hastalık paniği: Hastaneye koştular