Öldürdü, parçalara ayırıp gömdü

Yalova'nın Çınarcık ilçesine bağlı Şenköy'de, 19 Aralık 2010 tarihinden bu yana kayıp olan Şener A'nın (30), kendisini terk eden eşiyle ilişkisi bulunduğu ileri sürülen eşinin amcasının oğlu tarafından öldürülüp parçalara ayrılarak, ormana gömüldüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili 4 kişi, gözaltına alındı.

Yayınlanma: 03.12.2011 - 13:39
Abone Ol google-news

Kasım 2009'da hastalanan 6 aylık bebeği Mert Emre A'yı sağlık ocağına götürürken geçtiği köprünün çökmesi sonucu suya düşen ve oğlunu kaybeden Şener A. ile eşi H.A'nın (31) arası bu olayın ardından açıldı. H.A. evi terk ederek amcasının yanına yerleşirken, eşi Şener A. bir süre sonra ortadan kayboldu.

Bu arada, ailesi Şener A'nın izini bulmak için televizyon programlarına katılarak yardım isterken, jandarma olayla ilgili soruşturmasını sürdürdü.

Şener A'nın motosikletini ormanlık alanda gizlenmiş olarak bulan jandarma ekipleri, soruşturmayı cinayet ihtimali üzerine yoğunlaştırdı. Jandarma ekipleri, yapılan soruşturmanın ardından, evi terk ederek amcasının Ortaburun'daki evine yerleşen H.A'yı sorguya aldı.

H.A, jandarmaya verdiği ifadesinde, eşini, amcasının oğlu Özkan Y'nin (33) öldürdüğünü itiraf etti. Kaldıkları Yörük çadırına gelen eşinin, aralarında gönül ilişkisi bulunduğunu söylediği amcasının oğlu Özkan Y. tarafından silahla öldürüldüğünü ifade eden H.A, daha sonra da eşinin cesedini parçalara ayırarak ormanlık alana gömdüklerini söyledi.

H.A'nın tarif ettiği dağlık bölgede yapılan araştırmada, Şener A'nın parçalara ayrılmış cesedine rastlandı.

Jandarma, H.A. ile birlikte cinayete karıştıkları iddia edilen amcası Süleyman Y. (60), Özkan Y. (33) ve Süleyman Y'nin damadı Engin E'yi (39) gözaltına aldı.

Öte yandan, gözaltındaki Özkan Y'nin, bugün için başka bir kızla evlenme hazırlığı yaptığı öğrenildi.

Zanlılar, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler