Öldürülen Mert için yürüdüler

Kars'ta kaybolduktan sonra cesedi bir tabyada bulunan 9 yaşındaki Mert Aydın'ın failinin yakalanmamasına tepki gösteren bir grup, Kars Emniyet Müdürlüğü'ne yürüdü.

Yayınlanma: 08.04.2014 - 13:07
Abone Ol google-news



Aydın için evlerinin önünde kurulan taziye çadırından çıkan 300 kişilik grup, Faik Bey Caddesi üzerinde sloganlar atarak aynı cadde üzerinde bulunan Kars Emniyet Müdürlüğü önünde toplandı. Gruptakiler müdürlük binası önünde bir süre oturma eylemi yaptı.

YÜRÜYÜŞTEN KARELER

Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Aydemir, burada yaptığı konuşmada, gruptakilerin acılarını anladıklarını belirterek, Allah'tan sabır diledi.

Kendilerinin de çocukları bulunduğunu ifade eden Aydemir, ''Bizler de kendimizi sizlerin yerine koyuyoruz ve o şekilde görev yapıyoruz. Çok yoğun bir şekilde Ankara'dan takviyeli bir ekiple faili bulmak için ciddi bir çaba sarf ediyoruz. Şu ana kadar ulaşabilmiş değiliz'. Geldiğimiz noktayı konuşuyoruz. Konuyla ilgili bir şey bilen, duyan varsa bizimle paylaşsın'' dedi.

Daha sonra kalabalığın bulunduğu alana gelen Mert Aydın'ın yakını Burhan Alibeyoğlu da sabah saatlerinde vali ile görüştüklerini anımsatarak, ''Biz vali beyle, cumhuriyet başsavcısıyla konuştuk. Şu anda yapılan kabak tadı veriyor'' diye konuştu.

Alibeyoğlu'nun açıklamasının ardından emniyetin önünde ayrılan gruptakiler, tekrar taziye çadırına gitti.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler