Ören Bayan'ın eski sahipleri cinayete kurban gitti

İplik markası Ören Bayan'ın eski sahiplerinden Jak Karako (77) ile eşi Georgia Karako (69), Beşiktaş'taki lüks sitedeki yer alan evlerinde ölü bulundu. Jack Karako ile Gerogia Karako çiftinin evinde hizmetçi olarak çalışan Moldovalı hizmetçilerin katil zanlısı olduğu, emniyet görevlileri tarafından tutuklandığı bildirildi

Yayınlanma: 22.08.2014 - 17:08
Abone Ol google-news

Jack Karako ile eşi Georgia Karako'dan haber alamayan yakınları polise haber verdi. Bunun üzerine Balmumcu, Itri Sokak, Mediko 2 Sitesi'ndeki eve gelen polis, çiftin cansız bedenlerini buldu. Jack Karako ile Gerogia Karako çiftinin evinde hizmetçi olarak çalışan Moldovalı hizmetçilerin katil zanlısı olduğu, emniyet görevlileri tarafından  tutuklandığı bildirildi.

Öldürülen çiftin oğlunun yıkıldığı an - VİDEO

Jak Karako, Moiz Dana ile Ören Bayan'ı 1968’de satın almıştı. Marka, Türkân Şoray’ın oynadığı reklam filmleri ile bilinirliğini yükseltti. Jak Karako ilez Moiz Dana işleri daha sonra oğulları izzet Karako ve Metin Dana’ya devretmişti. Sonraki yıllarda mali sıkıntı yaşayan Ören Bayan’ı ise bir başka şirket satın aldı. Moiz Dana , 2009 yılında Amerika’ya giderken yolda yaşamını yitirmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler