Orman muhafaza memurunun cesedi gölden çıkarıldı

Muğla'nın Milas ilçesindeki Geyik Baraj Gölü'ne düşen yangın söndürme helikopterinde bulunan orman muhafaza memurunun cesedi bulundu.

Yayınlanma: 22.06.2009 - 08:38
Abone Ol google-news

Muğla'nın Milas ilçesindeki Geyik Baraj Gölü'ne düşen yangın söndürme helikopterinde bulunan orman muhafaza memuru Ali Ekin'in cesedi bugün gerçekleşen arama çalışmaları sonucunda bulundu. Dalgıçlar tarafından zodyak botlar yardımıyla kıyıya çıkartılan ceset kıyıda hazır bekleyen bir ambulansa konularak ambulansla Milas Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Cesedi bulunan orman muhafaza memuru Ali Ekin'in yakınları cesedin sahile çıkartılışı esnasında fenalık geçirdiler.

 

Helikopteri gölden Çarşamba günü çıkarılacak

Muğla Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın, su alırken düşen yangın söndürme helikopterini baraj gölünden çıkarmak için çalışma yapacak olan ekiplerin bölgeye geldiğine işaret ederek ''Bölgeye Ukrayna'dan sivil havacılık uzmanları geldi ve çalışmalara başladı. Bölgenin krokisi ve haritası üzerinde çalışma yapan Ukraynalı ekip dalış yapan dalgıçlarla bir toplantı yaptı. Bu toplantıda, helikopterin bulunduğu bölge, teknik özellikleri ve nasıl çıkarılacağı konuları ele alındı'' dedi.

Helikopteri çıkarma çalışması yapan şirketin temsilcileri ise helikopterin düştüğü noktaya bugün ve yarın keşif amaçlı dalışlar yapacaklarını, helikopteri çıkarma işlemlerine ise Çarşamba günü başlanacağını bildirdiler.
 



 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler