Oyuncak Müzesi'nde klasik otocular buluştu

Klasik Otomobil Kulübü'nün düzenlediği Mart "Ayda 1" etkinliği çerçevesinde önceki gün, kulüp üyeleri Sunay Akın'ın kurduğu Türkiye'nin ilk ve tek "Oyuncak Müzesi"nde bir araya geldi.

Yayınlanma: 15.03.2011 - 13:58
Abone Ol google-news

“Oyuncak Müzesi”nde gerçekleşen etkinliğe, Klasik Otomobil Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri ile Pergel İnşaat ve Minimale Mimarlık Klasik Otomobil Takımı P+M Team ekibi de katıldı. Güneşli bir pazar gününde, Göztepe’deki Oyuncak Müzesi’nin önünde buluşan kulüp üyeleri, Sunay Akın’ın rehberliğinde dolaştıkları müzede çocukluk dönemlerine geri döndüler.

Bu keyifli zaman yolculuğunda; Fatoş oyuncaklardan kara trene, oyuncak ayı Teddy’den kurşun askerlere, porselen bebeklerden plastik oyuncaklara kadar bir çok oyuncağın hikayesini Sunay Akın’ın ağzından dinleyen üyelerin, bir yandan da kendi çocukluk yılları gözlerinin önüne geldi.

Otomotiv sektörünün önde gelenleri, klasik otomobil sahipleri, koleksiyonerler ve en önemlisi değerlerini korumak amacını güden otomobil meraklılarının üyeleri arasında bulunduğu Klasik Otomobil Kulübü, yarışlar dışında da üyeleriyle bir araya gelmek için çeşitli etkinlikler düzenliyor. Kulüp üyelerinin bir araya gelerek keyifli vakit geçirmesini ve kulüpçe birliktelik duygusunun pekiştirilmesinin hedeflendiği “Ayda 1” etkinliği, her ay farklı organizasyonlarla gerçekleştiriliyor.

 


 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler