Pavey için BM'de yoğun kulis

Birleşmiş Milletler Engelli İnsan Hakları Komitesi Üyeliği adaylığı için New York'ta bulunan CHP Milletvekili Şafak Pavey, Türkiye'nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Büyükelçi Ertuğrul Apakan'nın onuruna düzenlediği resepsiyona katıldı.

Yayınlanma: 27.07.2012 - 14:06
Abone Ol google-news

Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu (TADF) Başkanı Ali Çınar ve üyeleri'nin katıldığı program'da Şafak Pavey ile görüşen heyet, Birleşmiş Milletlerde yapılacak seçimlerde Pavey'in kazanması için TADF'nin her konuda ellerinden gelen desteği yapmaya hazır olduklarını belirttiler.

Büyükelçi Apakan ve ekibinin yoğun kulis çalışmaları yaptıklarını canı gönülden tebrik ettiğini söyleyen TADF Başkanı Çınar, daha önceden Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Yüksek Komiserliği görevinden bulunmuş Pavey'in , yeni görev için en iyi aday olduğunu söyledi.
Pavey'de Türk Amerikan Dernekleri Federasyonunu yakından tanıdığını belirterek,çalışmalarınızı takdirle takip ediyoruz dedi. Pavey, Eylül 2012 tarihinde yapılacak seçimler için tekrar New York'a geleceğini belirterek, sıcak bir ortamda herkesin destek vermesinden dolayı da teşekkür etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler