Potada derbi heyecanı

Beko Basketbol Ligi'nin 28. haftasında Galatasaray Cafe Crown ile Beşiktaş Cola Turka, yarın derbi maçta karşı karşıya gelecek.

Yayınlanma: 24.04.2011 - 08:53
Abone Ol google-news

İki ezeli rakip futbolda gelecek hafta yapacakları maçtan önce erkek basketbolda kozlarını paylaşacak. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda saat 20.00'de başlayacak derbi maç, Spormax'ten canlı yayınlanacak.

Galatasaray Cafe Crown, 21 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 48 puanla ligde ikinci sırada bulunurken, Beşiktaş Cola Turka ise 18 galibiyet, 9 mağlubiyet ve 45 puanla 6. sırada yer alıyor.

Ligin ilk yarısında siyah-beyazlıların sahasında yapılan karşılaşmayı 73-71'lik skorla kazanan Galatasaray Cafe Crown, rakibini yarın da yenerse olası play-off eşleşmesinde seriye 1-0 önde başlayacak. Beşiktaş Cola Turka yarınki maçı kazanırsa olası play-off eşleşmesinde seri 0-0 beraberlikle start alacak.

Bu sezon Spor Toto Türkiye Kupası (D) Grubu'nda da karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinde siyah-beyazlılar, rakibini 89-80'lik skorla mağlup etmişti.

Geçen hafta ligde Galatasaray Cafe Crown, derbi maçta Fenerbahçe Ülker'e 83-80 yenilirken, Beşiktaş Cola Turka ise TOFAŞ karşısında 85-79'lık skorla galibiyet aldı.
Karşılaşmanın biletlerinin satışı 7 ile 12 liradan Biletix'te devam ediyor.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler