PTT kargoda bayram indirimi
PTT Genel Müdürlüğü, Ramazan Bayramı dolayısıyla 25-29 Ağustos 2011 tarihleri arasında kargo ile ulaştırılacak gönderilere yüzde 10 indirim uygulayacak.
PTT Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kargoların daha hızlı ve uygun fiyatlarla taşınması ve teslim edilmesi için bir dizi önlem alındığı ve özel indirimler yapıldığı bildirildi. Buna göre, Ramazan Bayramından önceki 5 gün içerisinde (25-29 Ağustos 2011 tarihleri arasında) postaya verilen, kargo, kurye, Acele Posta Gönderisi, Kapıdan Kapıya Teslim Gönderisi ve kayıtlı küçük paketlere yüzde 10 indirim uygulanacağı kaydedildi.
Açıklamada, özellikle çok miktarda tebrik gönderen kişi ve kuruluşların gişe önlerinde beklememeleri için gönderilerin ücret alma makinesi bulunan gişelere verilmesi, gişelerde satılan pul baskılı tebrik zarfları ile resimli kartların tercih edilmesi, hediyelik eşya ve paketlerin gönderilmesinde PTT'nin kargo ve kurye hizmetlerinin tercih edilmesi, posta ile gönderilecek hediyelik eşyaların taşıma sırasında hasar görmemesi bakımından ambalajlarının sağlam olarak yapılması, bu amaçla posta gişelerinde bulunan ücretsiz olarak verilen kargo yollama kutu ve diğer ambalaj malzemelerinden faydalanılması önerilerinde bulunuldu.
Video Haberler
-
Kayseri'de bir kişi kahvehanede bıçakla öldürüldü
-
Zeytinburnu'nda 'kaçak göçmen' operasyonu
-
Canlı yayındaki çıkışı yorumladı
-
Çok Güzel Hareketler'den 'konut krizine' gönderme
-
HES yapılacaktı: Mahkeme sonuçlanmadan ağaçlar kesildi
-
'Troller' ortaya atmıştı, Bahçeli tekrarladı
-
Dünyaca ünlü Türk doktordan 'Stres' uyarısı
-
Pedlere 'indirim' zam olarak yansıdı
-
Lahmacun Bodrum'da 200, Gaziantep'te 10 TL
-
Tekirdağ merkezli fuhuş operasyonu: 8 şüpheli yakalandı
En Çok Okunan Haberler
-
Saat 22.00'de 'kaçış planı' açıklayacak
-
Koç-ROK tartışmasının sahne arkası
-
'Para gönderttiğin paravanın başında ailenden kim var?'
-
Pakize Suda ile ilgili üzücü haber
-
5 asker şehit
-
Merkez Bankası hakkında kritik iddia
-
AKP'den ilk yanıt geldi
-
'Üçüncü ittifak geliyor, sıkı dursunlar'
-
'Troller' ortaya atmıştı, Bahçeli tekrarladı
-
AKP'li isimler A Haber'de yanıt verme sırasına girdi