'Ronaldo sahada egoist ve bencil'

İspanya Ulusal Takımı'nın ve Real Madrid'in kalecisi İker Casillas'ın televizyon muhabiri olan sevgilisi Sara Carbonero, konuk olarak katıldığı televizyondaki bir kadın programında Cristiano Ronaldo için ''sahada egoist ve bencil'' dedi.

Yayınlanma: 21.09.2010 - 15:13
Abone Ol google-news

Real Madrid'in kalecisi İker Casillas'ın televizyon muhabiri olan sevgilisi Sara Carbonero, 48 gündür gol atamayan ve üzerindeki baskıyı atmak için psikoloğa gittiği iddia edilen Portekizli yıldız futbolcu Ronaldo'nun esas sorununun psikolojik değil egoistlik olduğunu savundu.

''Ronaldo'ya birşey olduğu yok. Bunalımda değil ve bugünlerde söylendiği gibi psikoloğa da gitmedi. Sadece biraz huzursuz'' diyen Carbonero, ''Ronaldo hep böyle, sahada egoist ve bencildi ve Real Madrid de bunu bilerek onu transfer etti'' diye konuştu.

Sevgilisi İker Casillas'tan duyduklarına göre bazı izlenimlerini de anlatan Carbonero, Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho için ise ''Futbolcularıyla, onların sırunlarıyla çok fazla ilgileniyor, bu benim çok hoşuma gidiyor. Real Madrid'de eksik olan buydu'' yorumunda bulundu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler