Saadet Partililere yönelik saldırı sonrası AKP'den açıklama
AKP Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Saadet Partililere gerçekleştirilen saldırı sonrası açıklamada bulunarak sorumluların mutlaka cezalandırılması gerektiğini söyledi.
<video:983302>
Ankara Konya yolu civarında gece saatlerinde bayraklama çalışması yapan Saadet Partililere düzenlenen saldırıda aralarında Ankara Milletvekili Adayı Mehmet Fethi Öztürk'ün de yer aldığı 7 kişi yaralandı.
Ankara-Konya yolu civarında gece saatlerinde bayraklama çalışması yapan Saadet Partililere yönelik gerçekleştirilen saldırı sonrası AKP'den açıklamada bulunuldu.
AKP Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, yaşanan saldırı sonrası yaptığı açıklamada yaralananlara şifa dilerken sorumluların da mutlaka cezalandırılması gerektiğini kaydetti.
AKP Grup Başkanvekili Turan'ın açıklaması şu şekilde:
Siyasette karşıt fikirler/tartışmalar olacak ama kavga/şiddet olmaz, olmamalı. Ankara’da Saadet Partililere saldırı iddiası hızla soruşturulmalı, sorumlular da mutlaka cezalandırılmalıdır. Saldırıda yaralananlara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.
<haber-yatay:983307,983302,983254,983252>
En Çok Okunan Haberler
- Zahide Yetiş canlı yayında cinsel ilişki videosu izletti
- Suriye'den Türkiye'ye görülmemiş gümrük vergisi!
- CHP, belediye operasyonlarına karşı kartını çekti
- 'Madem hedefiniz benim...'
- Evde boğazları kesilmiş halde bulundular!
- Özlem Gürses'ten 'Bahçeli' itirafı
- Kürsüde Kürşad Yılmaz'a sert yanıt!
- Kasım Gülpınar ve Kürşad Zorlu ne yapacak?
- Peynirde ‘mantar ilacı’ tespit edildi!
- Teğmenler için karara 1 gün kala yeni gelişme