Sağlık durumları iyi

Bursa'da, Ciner Hava Taşımacılık AŞ'ye ait helikopterin düşmesi sonucu yaralanan pilot İsa Işık ve teknisyen Hacı Ahmet Akça'nın tedavileri sürüyor.

Yayınlanma: 07.04.2011 - 09:33
Abone Ol google-news

Kaza bölgesinden helikopterlerle kaldırıldıkları Uludağ Üniversitesi (UÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Genel Cerrahi Servisi'nde tedavi altına alınan pilot İsa Işık ve  teknisyen Hacı Ahmet Akça'nın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Pilot İsa Işık'ın bacaklarında kırıkların bulunduğu, teknisyen Akça'nın ise durumu iyi olmasına rağmen gözetim altında tutulduğu belirtildi.

Bu arada, hastaneye gelen Bursa Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Zeki Es ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü kaza kırım ekibi, Işık ve Akça'yı ziyaret etti.

Kırım ekibinin, ziyaretin ardından kaza bölgesine giderek incelemelerde bulunacakları bildirildi.

Öte yandan, kazada yaşamını yitiren emekli pilot albay Ahmet Deniz'in cenazesi, dün gece Bursa Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından askeri araçla Ankara'ya götürüldü.

Ahmet Deniz son yolculuğuna uğurlandı

Yaşamını yitiren emekli pilot albay Ahmet Deniz için Kocatepe Camisi'nde tören düzenlendi.
Törene, Ahmet Deniz'in annesi Neriman, eşi Neşe, kızı Gökçe, oğlu Gökhan Deniz ile yakınları, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kara Havacılık Okulu Komutanı Tümgeneral Salih Ulusoy, helikopterin ait olduğu şirketler grubunun bazı yöneticileri, Ankara garnizonunda görevli bazı general, subay ve astsubaylar katıldı.
Öğle namazının ardından Ahmet Deniz için cenaze namazı kılındı. Bir süre askerlerin omuzunda taşınan Deniz'in Türk bayrağına sarılı cenazesi, daha sonra top arabasına konuldu. Cenaze, toprağa verilmek üzere Karşıyaka Mezarlığına götürüldü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler