Şarkıcı Değer Deniz cinayetinde düğüm çözülebilir

Polis, sırlarıyla gömülen Değer Deniz’in katil zanlısını belirledi.

Yayınlanma: 07.05.2015 - 23:06
Abone Ol google-news

Beyoğlu’nda evinde boğularak öldürülmüş halde bulunan müzisyen Değer Deniz’in ölümüne ilişkin polisin araştırması sürerken cinayetin işlendiği evde yapılan incelemede kapının zorlanmadığı ve içeriden bir şey alınmadığı tespit edildi. Olayın meydana geldiği yerdeki tüm kamera kayıtları ile Değer Deniz’in bilgisayar ve cep telefonunu da inceleyen polis kısa sürede cinayeti işleyen kişinin kimliğini tespit etti. Şimdilik şüphelinin yakalanması için kimliğini gizli tuttuklarını belirten Emniyet kaynakları, şüphelinin yakalanmasının an meselesi olduğunu belirtti. Emniyet ayrıca Değer’in vücudunda herhangi bir boğuşma izine ve tecavüz bulgusuna rastlanmadığını açıkladı.

'Sırrım var’ demişti

Deniz Değer “Şehrin Kıyıları” adlı şarkısının sözlerinde “Bu şehrin kıyılarına vurmuş bir sırrım var” diyerek hayatının bir bölümünde gizli bir sırrının olduğundan bahsediyordu. Bir gazeteye verdiği röportajda sırrının sorulması üzerine Deniz, “Adı üstünde sır... Burada ne yazık ki açıklayamayacağım herkesin olduğu gibi benim de kendime özel sırlarım var” yanıtını vermişti.

Diğer üyesi de ölmüştü

Değer Deniz’in Grup Metro’dan müzisyen arkadaşı Burak Terek de 6 yıl önce 9. kattan düşerek yaşamını yitirmişti. Terek, Kurtköy’deki evinin balkonundayken astım krizine yakalanmış ve 9. kattan düşmüştü. Bu olaydan sonra Değer Deniz’in gitaristliğini yaptığı, Teoman’ın prodüktörlüğünü üstlendiği Grup Metro dağılmıştı. Deniz, 2012 yılında HaberTürk’ten Zafer Akbaş’a verdiği röportajda bu olaydan “Metro 3 kişilik bir gruptu. 2002’de albümümüz çıktı Semra Altınel, Burak Terek ve benden oluşuyordu. Daha sonra Semra ile yollarımızı ayırdık ve ikimiz devam etme kararı aldık. Daha sonra biz de ayrıldık. Burak’la ilgili üzücü bir olay yaşadığımız için grup dağıldı” demişti.

Kahretsin!

Beren Saat Instagram’dan Değer Deniz’in ölümüne ilişkin mesaj yayımladı. Saat mesajında “Bir kızın olur sevinçten uçar, gözün gibi bakar, kıyamazsın. Adını Değer koyar, herkes senin gibi kıymetini bilsin istersin. Tutkusuna koşsun; O müziğine müziği O’na emanet olsun, sanatla ölümsüz olsun istersin. Sonra hayvanın biri gelir, gencecik Değer Deniz’i boğar! Allah kahretsin!” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler