Sekiz ünlü sanatçı bir araya geldi

Farklı sanat dallarında eserler üreten Aziz Sarıyer, Derin Sarıyer, Bihrat Mavitan, Tan Mavitan, Oytun Berktan, Han Tümertekin, Ela Cindoruk ve Bennu Gerede'nin ''Risk ve Güven'' teması üzerine çalışmaları sergilenmeye başlandı.

Yayınlanma: 01.04.2010 - 11:59
Abone Ol google-news

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre, Aksigorta'nın 50. kuruluş yılının ikinci sosyal sorumluluk projesi olan sergi, iki ay süresince Kanyon Alışveriş Merkezi, Sabancı Holding Binası, Beyoğlu ve Fındıklı'da Aksigorta Binası'nda izlenime açık olacak.

Her bir sanatçının risk ve güven duygularına yaklaşımını gösteren eserlerin yer aldığı sergide, Aziz Sarıyer'in ''Q&A'', Han Tümertekin'in ''Görünmez Güven'', Bihrat Mavitan'ın ''Kuşun Ettiğine Bak'', Derin Sarıyer'in ''Plasenta'', Ela Cindoruk'un ''Anneannemin Masası'', Tan Mavitan'ın ''Buzdan Sebepler'', Oytun Berktan'ın ''Kafes'' ve Bennu Gerede'nin ''Untitled'' adlı eserleri sergilenecek.

Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, yüzde 95'i risk altında olan Türkiye'de risk bilincini yaymada en önemli araçlardan birinin sanat olduğunu belirtti. Gülen, gerçekleştirdikleri projeyle eserleri gören her kişiye daha önceden hiç düşünmedikleri şekilde risk konusunu düşündürmeyi amaçladıklarını ifade etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler