Serdar Yalçın 'Yansımalar'a senfonik boyut kattı

Etnik, caz ve klasik müzik topluluklarıyla verdikleri konserlerle tanınan Yansımalar, önceki akşam İş Sanat'ta şef Serdar Yalçın yorumuyla verdikleri konserde en sevilen besteleri ve yeni parçalarını seslendirdiler.

Yayınlanma: 18.04.2011 - 13:45
Abone Ol google-news

Yansımalara, Serdar Yalçın yönetimindeki İstanbul Opera Orkestrası eşlik etti. Senfonik Yansımalar başlıklı konserde Birol Yayla’nın sevilen besteleri Serdar Yalçın’ın yaptığı senfonik düzenlemelerle ve Şenol Filiz’in neydeki ustalığıyla birleşince ortaya senfonik zenginlikte özgün bir konser çıktı.

Serdar Yalçın’ın yaklaşık 1 yıl süren titiz çalışması sonucunda senfonik düzenlemesini yaptığı on beş Yansımalar parçasının seslendirildiği gecede, topluluğun Esir Şehrin İnsanları, Bab-ı Esrar, Kervan, Bulutlar, Pervane gibi en sevilen eserlerinin yanı sıra hiçbir albümlerinde bulunmayan Yol ve Salıncak isimli yepyeni besteleri dinleyenlerle buluştu.

Topluluğun albümlerinde bulunmadığı halde en fazla istek alan eserlerinden Bahar’a orkestranın yaptığı yorum ve Şenol Filiz’in etkileyici ney taksimi büyük alkış aldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler