'Şike'de hareketli gün

Şike soruşturmasında bugün yine ifade trafiği yaşanıyor. Galatasaray eski Sportif Direktörü Adnan Sezgin, Bursaspor Kulübü Futbolcusu Gökçek Vederson ile Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Müdürü Serkan Acar soruşturma kapsamında ifade veren isimler arasında. Bu arada TFF Başkanı Aydınlar da Adliye'ye özel bir görüşme yapmaya geldi, çıkışta "Açıklama yapacak birşey yok" dedi.

Yayınlanma: 19.08.2011 - 09:30
Abone Ol google-news

Galatasaray eski Sportif Direktörü Adnan Sezgin, Bursaspor Kulübü Futbolcusu Gökçek Vederson, Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Müdürü Serkan Acar, Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı, teknik direktör Hikmet karaman soruşturma kapsamında ifade vermek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğüne geldi.

Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü Yerleşkesine gelen isimler Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne çıktı.

Sezgin, Vederson Acar ve Yaralı'nın soruşturma kapsamında ifadesine başvurulduğu öğrenildi.

Sezgin, İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde bir saat süren ifadesinin ardından emniyetten ayrıldı.

Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticileri Ömer Temelli ve Alaeddin Yıldırım ile Trabzonspor futbolcusu Serkan Balcı ve futbolcu temsilcisi Özkan Doğan'ın da, soruşturma kapsamında bugün ifadelerine başvurulmuştu.

Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Balcı, ''Basında çıkan şeylerle ilgili bilgime başvurdular. Ben de gereken cevabı verdim'' dedi.

''Maçtan önce mi aradılar?'' sorusuna ''Evet'' karşılığını veren Balcı, ''Etkilendiniz mi?' sorusunu ise ''Böyle yerlere gelmek onur kırıcı'' diye cevaplandırdı.

TFF Başkanı Adliye'ye geldi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesinden ayrıldı.

Adliyeden çıkışı sırasında açıklama yapıp yapmayacağı sorulan Aydınlar, ''Açıklama yapacak bir şey yok'' karşılığını verdi.

Aydınlar, adliyeye özel bir görüşme için geldiğini söyledi.

Mehmet Ali Aydınlar'ın, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturmayı yürüten özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk ile yaklaşık 45 dakika görüştüğü öğrenildi.

Hikmet Karaman ifade verdi

Teknik direktör Hikmet Karaman ile Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında ifade verdikten sonra emniyetten ayrıldı.

Karaman ile Yaralı'nın, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde ifadesi alındı.

Hikmet Karaman ve Kenan Yaralı, daha sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğünden ayrıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon