‘Şişli’yi yine şahlandıracağım’

CHP’li Mustafa Sarıgül, yerel seçimler için iddialı konuştu.

Yayınlanma: 08.12.2018 - 23:14
Abone Ol google-news

Önümüzdeki yerel seçimlerde yeniden Şişli Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıklayan CHP’li Mustafa Sarıgül, yeni projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Daha önce üç dönem görev yaptığı ilçede çok sayıda ilklere imza attığını belirten Sarıgül, “Şişli yine adından en fazla söz edilen ilçe olacak. Çünkü ses getirecek ve Şişli’yi şahlandıracak yepyeni projelerle dönüyoruz” dedi.
Mustafa Sarıgül, Cumhuriyet’e özel yaptığı açıklamada, yeni dönemde eğitim, sağlık ve istihdama yönelik projelere ağırlık vereceklerini belirtti.

Sarıgül projelerine ilişkin şunları söyledi:
“Çalışma arkadaşlarımla birlikte 48 aydır sokaklardayız. Esnafımızla, kadınlarla, sivil toplum kuruluşlarıyla, gençlerle, emeklilerle buluşuyoruz, dertlerini dinliyoruz. Yeni Şişli için ortak akıl geliştiriyoruz. Hafta sonları düğünlerde gençlerimizin sevincine ortak oluyorum. Kapı kapı dolaşıyoruz; bizzat kendim her gün bir mahallede tek tek ev ziyareti yapıyorum. Gece yarılarına kadar yoğun bir tempoda devam ediyoruz. Bu çalışmalar sırasında yurttaşlarımızda bir özlemi ve bekleyişi görüyorum. İnşallah 31 Mart’tan sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz. Geçmişte en büyük yatırımı çocuklarımızın eğitimine yaptık. Şişli’nin her mahallesinde yaptırdığımız modern okulları görünce gurur duyuyorum. Eğitim, sağlık ve istihdam yine önceliğimiz olacak. En büyük sorun işsizlik. Gençlerimizin istihdamına yönelik projelerimiz var. Şişli yeniden kültür ve sanatın merkezi olacak. Daha birçok önemli projelerimiz var. Burada bir tanesinden söz etmek isterim; sadece kadın sağlığı için, son teknolojiyle donatılmış bir hastane yaparak hizmete açacağız. Şişli yine eskiden olduğu gibi adından her yerde söz edilen marka bir ilçe olacak. Projelerimizin tamamını önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağım.”

HEDEFİM REKOR OY

Sarıgül, hedefinin rekor bir oyla seçilmek olduğunu belirterek “Sadece seçim kazanmak değil, rekor oyla seçilerek partimin oy oranını da yükseltmek istiyorum. Bunun için sokak sokak, kapı kapı dolaşıyoruz. Yurttaşlarımdan gördüğüm ilgi, bu rekoru yakalayacağımızı gösteriyor. Şişli’de sağlayacağımız bu başarının yaratacağı sinerji, hem İstanbul’un diğer ilçelerinde hem de büyükşehirde CHP’nin başarısınıda artıracaktır. Partimin büyükşehir adayına da her koşulda katkı sunacağım. Elbirliği ile Şişli’nin yanı sıra İstanbul’u da partimize kazandıracağımıza inanıyorum” dedi.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler