Sorguda kalp krizi geçirdi

Mısır devlet televizyonu, devrik cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek'in (82), bir soruşturma çerçevesinde sorgulanırken "kalp krizi" geçirmesi üzerine hastaneye kaldırıldığını duyurdu. Mübarek'e bugün, "protestocuların öldürülmesi ve kamu fonlarını zimmete geçirmek suçlamasıyla" ifade vermesi için yazı gönderilmişti.

Yayınlanma: 12.04.2011 - 11:11
Abone Ol google-news

Resmi El Ahram gazetesinin İçişleri Bakanı Mansur El Essavi'ye dayanarak verdiği habere göre, Mısır'ın devrik cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek'e, protestocuların öldürülmesi ve kamu fonlarını zimmete geçirmek suçlamasıyla ilgili ifade vermesi için savcılıktan yazı gönderildi.

Gazeteye göre Essavi, Mübarek'in kendisine karşı yöneltilen suçlamalarla ilgili Kahire'nin doğusundaki dış kesimlerde bulunan bir mahkemeye ifade vereceğini söyledi. Ancak Mübarek'in ne zaman mahkemeye çıkacağı konusunda bilgi verilmedi.

Essavi, mahkeme celbine Mübarek'in cevabının ne olduğunu bilmediğini belirtti.
Mübarek'in iki oğlunun da mahkemeye çağrıldığı kaydedildi.

 

Mübarek hastaneye kaldırıldı

Mısır devlet televizyonu, devrik cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek'in (82), bir soruşturma çerçevesinde sorgulanırken "kalp krizi" geçirmesi üzerine hastaneye kaldırıldığını duyurdu.

Televizyon, Mübarek'in sağlık durumu ve yürütülen soruşturma hakkında bilgi vermedi.
Mısırlı güvenlik kaynakları, Mübarek'in mahkeme celbi almasının hemen ardından Şarm El Şeyh'teki uluslararası hastaneye kaldırıldığını bildirmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler