SP'den Arakan mitingi

Saadet Partisi, İstanbul'da 4 Ağustos Cumartesi günü "Bütün zalimlere lanet" sloganı adı altında Arakanlı Müslümanlar için miting düzenleyecek.

Yayınlanma: 24.07.2012 - 17:06
Abone Ol google-news

Saadet Partisi'nden yapılan yazılı açıklamada, başkanlık divanı toplantısında Müslümanlara yönelik katliam ve zulümleri lanetlemek amacıyla İstanbul'da bir miting düzenleme kararı alındığı belirtildi. "Bütün zalimleri lanet" sloganı altında İstanbul'da 4 Ağustos Cumartesi günü düzenlenecek miting için Saadet Partisi 6 kişilik bir komisyon oluşturdu.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın da konuyla ilgili, dünyadaki Müslümanların durumunu görüşmek üzere toplandıklarını ve sonrasında miting kararı aldıklarını ifade ederek, "Maalesef, Arakan'da gerçekten tam bir insanlık dramı yaşanmaktadır. Binlerce masum Arakanlı Müslüman bütün dünyanın gözü önünde tarihte görülmemiş bir vahşetin kurbanı olmaktadır. Saadet Partisi olarak dünyanın neresinde olursa olsun hiçbir zulme rıza gösteremeyiz, sessiz kalamayız. Bu yüzden Arakan'dan, Doğu Türkistan'a, Filistin'den Suriye'ye, akan Müslüman kanını telin etmek ve tüm zalimleri lanetlemek üzere bir miting kararı almış bulunuyoruz" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler