"Taksitlerim var, umarım öldürmezler"

Game of Thrones dizisinde Theon Greyjoy'u canlandıran Alfie Allen, karakterinin bu sezon ölmesinden endişe ettiğini belirterek "Umarım karakterimi öldürmezler, daha ev taksitlerim bitmedi" dedi.

Yayınlanma: 12.04.2015 - 15:21
Abone Ol google-news

Hemen hemen tüm karakterlerinin ölmesiyle meşhur Game of Thrones dizisinin oyuncularından Alfie Allen, bu sezon diziden ayrılmak konusunda endişeli. Zira 29 yaşındaki genç yıldız bir ev satın aldı ve halen mortgage taksitlerini ödemekle meşgul.

İngiliz şarkıcı Lily Allen’ın da erkek kardeşi olan Alfie Allen, Game of Thrones dizisinin 4. sezonundaki performansıyla dikkatleri çekmişti. Sezon boyunca türlü türlü işkencelerden geçen Theon Greyjoy karakterini başarıyla canlandıran Allen, bu kadar işkencenin ardından bu sezon ölmekten korktuğunu ifade etti.

SENARİSTLER SAHTE SENARYO YAZMIŞ

İrlanda’da yayınlanan Irish Examiner’a konuşan Allen, “Bu konuyu 3. sezon başlamadan önce senaristlerle konuştum. Karakterim ölecekse bilmek istedim, çünkü ödemem gereken bir ev taksidi var! Onlar da bana sahte bir senaryo verdi. Bu senaryoya göre karakterim kalbinden bıçaklanarak ölüyordu. Ama böyle bir şey olmadı” dedi.

Bunun yerine 3. ve 4. Sezon boyunca zindanda işkence gördüğünü belirten Allen, sahnelerden rahatsız olmadığını söylüyor. Öte yandan “annesi için üzüldüğünü”, bu sahnelerin onu hayli üzdüğünü de belirtiyor.

Game of Thrones dizisinin 5. sezonu, 12 Nisan'da ABD saatiyle 21.00'da başlıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler