"Tek düşüncemiz şampiyonluk"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Akçaabat Sebatspor'u 2-0 mağlup eden Göztepe'nin teknik direktörü Özcan Kızıltan, ''Tek düşüncemiz önümüzdeki her maçı kazanıp şampiyon olmak'' dedi.

Yayınlanma: 17.03.2011 - 08:42
Abone Ol google-news

Kızıltan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Akçaabat Sebatspor galibiyetinin son 8 maçlık seri için iyi bir başlangıç olduğunu kaydetti. Maçın ilk yarısında daha farklı bir skor elde edebilecekken, buldukları pozisyonları değerlendiremediklerini ifade eden Kızıltan, şöyle devam etti:

''Çok net gol pozisyonlarını değerlendiremedik. İkinci yarıda da aynı şekilde birçok gol kaçırdık. Fakat son dakikalarda attığımız ikinci golle üç puan almasını bildik. Sahada mücadele eden bütün futbolcularımı yürekten kutluyorum. Bundan sonra tek düşüncemiz önümüzdeki her maçı kazanıp şampiyon olmak. Takım olarak bu duygu ve düşünceyle hareket ediyoruz.''

Sezonu lider tamamlayacak ekibin doğrudan Bank Asya 1. Lig'e yükseleceği grupta Göztepe, 27. haftayı bir maçı eksik Bandırmaspor'un 4 puan önünde birinci sırada tamamladı. Göztepe'nin kalan maçları şöyle: BUGSAŞ Spor (D), Sarıyer, Hacettepe (D), Körfezspor, Adıyamanspor (D), Çankırı Belediyespor, Bandırmaspor (D).
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler