Tek şarj ile 500 km

Hyundai, tek şarj ile 500 km menzile sahip özel versiyon bir otomobil geliştirme hazırlığında.

Yayınlanma: 19.08.2017 - 08:54
Abone Ol google-news

Son zamanlarda enerji politikaları konusunda birçok ülke ve teknoloji üreticisi farklı stratejiler doğrultusunda üretim planlaması yapıyor. Bu üreticilerden biri olan Güney Koreli otomotiv devi Hyundai, tek şarj ile 500 km menzile sahip özel bir elektrikli bir model üzerinde hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Güney Koreli şirket ise yapılan bu hamle ile kendini pazarda önemli bir oyuncu konumuna getirmek istiyor.


Bundan önce daha çok yakıt hücresi teknolojisine yatırım yaparak ve bu doğrultuda üretimi gerçekleştiren Güney Koreli otomotiv devi, farklı pazar stratejilerinide çeşitlendirerek daha çevreci ve ekolojik bir ortama önem veren kullanıcılara hitap etmenin planlarını yapıyor. Yapılan bu seçimlerde oldukça önemli bir pazar genişliğini yakalayabileceklerini gösteriyor.
Hyundai,  çıkaracağı bu modeli 2021 yılı içerisinde premium Genesis markası çatısında  elektrikli sedan modeli olarak konumlandırmayı düşünüyor.  Bu yeni model tek şark yapılarak 500 km yol yapabiliyor.  Hyundai, bunun yanında küçük SUV modeli Kona modeli ile de farklı tüketici konumuna hitap etmek istiyor. Bu modelin de 2018 yılı dahilinde kullanıcıların hizmetinde olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Hyundai, yakın gelecekte sekiz adet pille çalışan elektrikli otomobilleri ile bu modellerine yenilerini ekleyeceğini vurguluyor.

Nokia 8 vs Galaxy S8 karşılaştırması


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler