Teknik direktör Yeşilova yarın taburcu oluyor

Bank Asya 1. Lig'deki Samsunspor-Mersin İdmanyurdu maçında bıçaklı saldırıya uğrayan Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova'nın sağlık durumunun iyi olduğu, yarın taburcu olmasının beklendiği öğrenildi.

Yayınlanma: 14.09.2010 - 10:46
Abone Ol google-news

Alınan bilgiye göre, dünkü maç sırasında ağabeyi Murat Yeşilova'nın bıçaklı saldırısına uğrayan ve 5'i kalçasından olmak üzere toplam 6 bıçak darbesiyle yaralanan Yüksel Yeşilova'nın, dün gece geçirdiği ameliyatın ardından sağlık durumu iyiye gidiyor.

Yarın taburcu olması beklenen Yüksel Yeşilova'nın, daha sonra Mersin'e döneceği belirtildi. Bu arada, İstanbul'da olan Mersin İdmanyurdu futbolcularının, bugün Mersin'e gelecekleri kaydedildi.Yüksel Yeşilova, saldırıyı gerçekleştiren Murat Yeşilova'nın kendisine ve ailesine karşı 6-7 yıldır çeşitli hakaretlerde bulunduğunu savundu.

Murat Yeşilova'nın resmi kayıtlara göre 613 kez kendisi hakkında iftiralarda bulunduğunu ifade eden Yeşilova, şöyle konuştu:

''Bu kişi, sadece benimle değil, annem, babam ve diğer kardeşlerimle de sürekli uğraşıyor. Zaten psikolojik rahatsızlıkları olan bir kişi. Defalarca adli makamlara başvurmam nedeniyle 3 ay hapis cezasına bile çarptırıldı.
Yaklaşık 3 yıl önce İçişleri Bakanlığına bile dilekçe sunup, yardım talep ettim. Çünkü bu kişinin ailemizden birine zarar vereceği belliydi.''
Uzun yıllardır yurt dışında spor hayatına devam ettiğini hatırlatan Yeşilova, ''Bugün birçok gazetede, dünkü olayla ilgili haber yer almış ve zanlının ifadelerine yer verilmiş. Ama benim hakkımdaki iddiaların hiç biri gerçeği yansıtmıyor. Hukuki yönden hakkımı aramaya devam edeceğim
'' diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon