TGC-KAS 63. Yerel Basın Semineri Sinop-Gerze'de

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin Konrad Adenauer Stiftung'la düzenlediği 2 gün sürecek seminere Amasya, Çorum, Ordu, Samsun, Sinop, Tokat ve ilçelerinden 100'ü aşkın gazeteci katılıyor.

Yayınlanma: 24.05.2012 - 09:22
Abone Ol google-news

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin, Konrad Adenauer Stiftung ile ortaklaşa düzenlediği yerel basın seminerlerinin 63’üncüsü 26-27 Mayıs 2012 tarihlerinde Sinop’un Gerze ilçesinde yapılacak.

Saat 09.30’da Gerze North Star Hotel’de başlayacak seminerin açış konuşmalarını Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Orhan Erinç, 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül ve Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz yapacak. 

Oturum Başkanlığını Gözde FM Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bektaş’ın yapacağı ilk oturumda Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Sibel Güneş, “Gazetecilerin Örgütlenmesi”, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Hukuk Müşaviri Av. Gökhan Küçük “Medya, Haber ve Kişilik Hakları” konularında birer konuşma yapacaklar. 

İlk günün ikinci ve son oturumunda Radikal Gazetesi Çevre Muhabiri Serkan Ocak “Türkiye’de Çevre Gazeteciliği ve Gazeteci”, gazeteci Tümer Argın ise “Yerel Medyada Planlama ve Görsellik” konularını aktaracaklar. Oturumu Ayancık Doğuş Gazetesi Köşe Yazarı Erdoğan Erkaymaz yönetecek.

Birinci gün programa Sinop Valiliğince düzenlenen Erfelek Tatlıca Şelaleleri gezisi ile devam edilecek…

Seminer ikinci gün Doğan Haber Ajansı Sinop Temsilcisi Kenan Türkseven’in yöneteceği ilk oturumla devam edecek. Bu bölümde Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Ayhan, “Futbol Amatör Sporları Yiyor mu?” ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Trabzon Temsilcisi Hikmet Aksoy, “Yerel Gazetelerde İçerik ve Pazarlama Sorunları” konularını aktaracak.

İkinci günün ikinci oturumunda Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Özdemir “Gazetecilerin Etik Donanımı”,  Basın İlan Kurumu İstanbul Şubesi Müdürü Mehmet Köşker ise “Basın İlân Kurumu ve Anadolu Basını” konularını aktaracak. Oturumu sinop.com.tr Haber Sitesi Sahibi Özkan Akar yönetecek.

Organizasyonun son oturumunda oturum başkanlığını Yorum 57 Haber Sitesi Editörü Mete Çağdaş yapacak. Milliyet Gazetesi Foto Muhabiri Ercan Arslan “Türkiye’de Basın Fotoğrafı” konusunu aktaracak.

Seminer Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Orhan Erinç’in Değerlendirme konuşması ve Sertifika töreni ile sona erecek. Seminere 100’ü aşkın gazeteci katılıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler