Theron'la öpüşmenin bedeli

Güzel oyuncu Charlize Theron, birçok kişinin gözleri önünde bir kadınla öpüşerek herkesi şaşırttı. Peki ya bu öpüşmenin nedeni neydi biliyor musunuz?

Yayınlanma: 25.10.2009 - 16:32
Abone Ol google-news

Hollywood'un ünlü aktristi Charlize Theron bir bağış kampanyası kapsamında 140 bin dolara bir kadını öptü.

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

 

ABD'nin San Francisco kentinde OneXOne adı altında düzenlenen partide en yüksek fiyatı veren yabancı bir kadınla sahneye çıkarak dudak dudağa öpüşen, Oscar ödüllü Theron herkesi şaşırttı. Sahneye çıkıpta lezbiyen gösteri için açık arttırma yapan Theron öpüşme için ençok parayı veren kadınla ateşli saniyeler yaşadı.

Oscar ödülünü kazandığı "Monster" (Canavar) filminde de seri katil lezbiyen bir fahişeyi canlandıran Charlize Theron, açık artırmayı 37 bin dolardan başlattı. Theron, bir erkeğin 130 bin dolar teklif etmesinin ardından, "Domuz gribi çok yaygın. Öpüşmek biliyorsunuz ki çok riskli ve ben bu riski göze alıyorum" diye konuştu. Daha bir erkek 135 bin dolar teklif etti.

Ancak bir kadının 140 bin dolarlık teklifini kabul eden Theron'un öpüşmesi 20 saniye sürdü. Güney Afrikalı yıldız bu öpüşmeden elde ettiği parayı 2010'da Güney Afrika'da yapılacak Dünya Kupası'nın hazırlıkları için verecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon