THY'yi Kevin Costner uçuracak

Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Kevin Costner, Türk Hava Yolları'nın (THY) tanıtılacağı reklam filminde oynayacak. Costner'ın rol alacağı reklam filmi, 70 ülkede yayınlanacak .

Yayınlanma: 06.01.2009 - 11:12
Abone Ol google-news

THY Basın Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamada, uluslararası pazarda her geçen gün büyüyen ve hedeflerini yükselten THY'nin, bir dünya starı olan Kevin Costner'i Türkiye'ye getirerek, havacılıkta global oyuncu olduğunu tüm dünyaya ilan edeceği kaydedildi.

Açıklamada, müzisyen kimliğiyle 2007 yılında İstanbul'da konser veren ünlü aktör Costner'in, THY'yi tanıtacak reklam filminin çekimleri için önümüzdeki günlerde Türkiye'ye geleceği ve 3 gün İstanbul'da kalacağı bildirildi.

Kendisinin yazıp yönettiği ve oynadığı ''Kurtlarla Dans (Dances with Wolves)'' filmi ile Oscar ödülü kazanan ünlü yıldızın rol alacağı THY'nin yeni reklam filminin, Türkiye ile birlikte 70 ülkede yayımlanacağı belirtildi.

Açıklamada, 2008 yılında bir önceki yıla göre business yolcu sayısını yaklaşık yüzde 20, transit yolcu sayısını yaklaşık yüzde 45 artıran THY'nin, Kevin Costner'in oynayacağı yeni reklam filmiyle Türkiye'nin tanıtımına da katkıda bulunacağı kaydedildi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler