Tokat'ta yangın: 3 kardeş öldü

Tokat'ın Erbaa ilçesine bağlı Şükür köyünde, bir evde çıkan yangında, biri 6 aylık, biri 2, diğeri de 3 yaşında olan 3 kardeş yaşamını yitirdi.

Yayınlanma: 22.01.2009 - 13:18
Abone Ol google-news

Tokat'ın Erbaa ilçesine yaklaşık 62 kilometre uzaklıktaki köyün Güney Mahallesi'nde, Mahmut Duman'a (23) ait tek katlı evde bugün saat 11.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangında evde yalnız başına oldukları bildirilen Hamide (3) ve Onur (2) ile 6 aylık Medine Duman adlı kardeşler yaşamını yitirdi.

Baba Mahmut Duman'ın İstanbul'da çalıştığı, eşi Arife Duman'ın (22) ise çocukları evde bırakarak bir komşusuna gittiği öğrenildi. Evdeki televizyonun ve tüpün de yangında patladığını kaydeden Muhtar Şahin, evin tamamen yandığını söyledi.

Ölen çocukların cenazelerinin savcılık ve diğer yetkililerin gelmesi için köyde bekletildiğini belirten Muhtar Şahin, dağlık olan köye henüz kimsenin ulaşamadığını söyledi.

Şahin, yangında 3 çocuğunu kaybeden anne Arife Duman'ın da olay nedeniyle sinir krizi geçirdiğini ve konuşamadığını belirterek, yetkililerin köye gelmesini beklediklerini ifade etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler