Turnike kavgasına toplam 22 yıl 9 ay hapis istemi

Marmaray Ayrılık Çeşmesi durağında özel güvenlik görevlileriyle 4 kardeş arasında çıkan kavgaya "Kasten yaralama" ve "Hakaret" suçlarından toplamda 22 yıl 9 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Yayınlanma: 14.04.2015 - 15:59
Abone Ol google-news

Kadıköy'deki Marmaray Ayrılık Çeşmesi durağında 4 kardeş ile özel güvenlik görevlileri arasında çıkan kavgaya ilişkin soruşturma tamamlandı. 5'i güvenlik görevlisi olmak üzere 9 kişiye "Kasten yaralama" suçundan 6'şar aydan 1,5'ar yıl hapis cezası istemiyle dava açılırken, 4 kardeşe ayrı olarak "Hakaret" suçundan da 2 yıl 2'şer aydan 2 yıl 4'er aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

9 KİŞİYE DAVA AÇILDI

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Soruşturma Bürosu tarafından hazırlanan iddianameye göre geçtiğimiz Şubat ayında Marmaray istasyonunda görevli özel güvenlik görevlileri 5-6 kişilik gruptan ikisinin aynı anda turnikeden geçtiğini gördü. Güvenlik görevlilerinin bu duruma müdahale etmesi üzerine 4 kardeş hakaret etti ve tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü anlatılan iddianamede her iki tarafında da birbirini yaraladıkları belirtildi. 5'i güvenlik görevlisi olmak üzere 9 kişiye "Kasten yaralama" suçundan, 4 kardeşe ayrı olarak "Hakaret" suçundan Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı.

4 KARDEŞ GÜVENLİK GÖREVLİLERİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMUŞTU

Marmaray Ayrılık Çeşmesi durağında özel güvenlik görevlileriyle 4 kardeş arasında kavga çıkmış, 4 kardeş telsiz ve coplarla güvenlik görevlilerinin kendilerine saldırdığını iddia ederek şikayetçi olmuştu.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler