"Tutuklu vekillere özgürlük"

CHP'nin resmi internet sitesi, CHP Milletvekilleri Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal için "Tutuklu milletvekillerine Özgürlük" sloganıyla açılıyor.

Yayınlanma: 30.11.2011 - 11:10
Abone Ol google-news

CHP'nin resmi internet sitesi olan www.chp.org.tr adresi, bugün farklı bir şeklide ziyaretçilerini karşılıyor. CHP İzmir Milletvekili gazeteci yazar Mustafa Balbay'ın tutukluğunun bininci günü olan bugün, CHP sesini internet sitesi aracılığıyla da duyurmak istedi.

CHP'nin resmi internet sitesi açılışında yapılan duyuruda, Ergenekon davası kapsamında tutuklu bulunan CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ve Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal için "Tutuklu milletvekillerine Özgürlük" denildi. Balbay ve Haberal'ın fotoğraflarının da yer aldığı duyuruda, "Siz milletvekili seçtiniz, AKP hukuku hapsetti. Balbay 1000 gündür Silivri'de hücrede, Haberal Silivri toplama kampında. Tutuklu Milletvekillerine Özgürlük" çağrısı yer aldı. Duyuru 10 saniye görüntüde kaldıktan sonra, sitesinin ana sayfasına giriş sağlanıyor.

Öte yandan CHP, 4 Aralık pazar günü, saat 13.00’te İzmir'de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde Cumhuriyet, Demokrasi ve Özgürlük Mitingi düzenleyecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler