Twitter’dan Trump’ın hesabı hakkında açıklama

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'ın Finans Müdürü Ned Segal, Donal Trump’ın hesabı hakkında, "Aykırı bir davranıştan dolayı platformdan çıkarıldığınızda, eski veya mevcut bir kamu görevlisi de olsanız, kurallarımız gereği tekrar gelmenize izin verilmez" dedi.

Yayınlanma: 11.02.2021 - 10:17
Twitter’dan Trump’ın hesabı hakkında açıklama
Abone Ol google-news

ABD Kongre baskının ardından, Twitter 8 Ocak itibarıyla Trump’ın hesabını süresiz askıya aldığını duyurdu. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'ın Finans Müdürü Ned Segal eski ABD Başkanı Donald Trump'ın tekrar başkanlık koltuğuna oturması durumunda bile hesabına konulan yasağın devam edeceğini söyledi.

CNBC televizyonuna verdiği röportajda, Trump'ın kapatılan Twitter hesabı hakkındaki soruyu cevaplandıran Ned Segal, kapatılan bir hesabın tekrar açılmasının mümkün olmadığını, bu yasağın kalıcı olduğunu belirtti.

“KURALLARIMIZ GEREĞİ...”

Segal, "Aykırı bir davranıştan dolayı platformdan çıkarıldığınızda, eski veya mevcut bir kamu görevlisi de olsanız, kurallarımız gereği tekrar gelmenize izin verilmez" ifadesini kullandı.

Şirket politikalarının "insanların şiddete teşvik edilmediğinden emin olmak için" tasarlandığına ve "ihlalcilerin" geri gelmesine izin vermediğine değinen finans yöneticisi, Trump'ın tekrar ABD Başkanı seçilmesi durumunda bile kişisel Twitter hesabını kullanamayacağını net bir şekilde ifade etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler