UEFA'dan Salih Uçan'a büyük onur

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), Fenerbahçe'nin genç yeteneği Salih Uçan'ı "geleceğin yıldızları" arasında gösterdi.

Yayınlanma: 17.05.2013 - 19:36
Abone Ol google-news

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın bu sezon kendisine tanıdığı şansı iyi değerlendiren ve sarı-lacivertli taraftarların sevgisini kazanan 19 yaşındaki futbolcu, UEFA'nın da dikkatinden kaçmadı. "Alex'in halefi" olarak gösterilen Salih Uçan, UEFA Avrupa Ligi'nde 2012-2013 sezonunda en iyi performans sergileyen 8 genç futbolcu arasına girdi.

Salih'in, Fenerbahçe'nin Viktoria Plzen ile oynadığı eleme maçında attığı kritik gole vurgu yapan UEFA, sarı-lacivertli ekibin genç yıldızı için "Birçok yönden yetenekli. Çok genç, başarılı ve vizyonunu geliştiren bir yapıya sahip. Fenerbahçe orta sahasının demirbaşlarından biri olma yolunda ilerliyor" değerlendirmesinde bulundu.

Salih Uçan'ın yanı sıra listede yer alan diğer 7 futbolcu ise şöyle:

"Raul Bobadilla (BSC Young Boys), Aleksandar Dragovic (Basel), Yevhen Konoplyanka (FC Dnipro Dnipropetrovsk), Victor Moses (Chelsea), Mohamed Salah (Basel), Eduardo Salvio (Benfica), Jelle Vossen (Genk)."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler