Üniversite öğrencilerine kötü haber

Başbakan Erdoğan, Trakya turunun Edirne ayağında Gezi eylemleri ve çözüm paketiyle ilgili açıklamalar yaptı.

Yayınlanma: 08.12.2013 - 12:22
Abone Ol google-news

Başbakan Erdoğan Trakya turu kapsamında geldiği Edirne'de konuştu. Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

İşte Gezi'nin 51 dakikalık belgeseli VİDEO

Geziciler çevreciler biraz da Ergene’nin kenarında dolaşsınlar yahu. Hesabını sorsunlar. Çevreciyiz, yeşilciyiz dediler. On tane ağaç sökülüp başka yere dökülüyor, ki Türkiye’de milyarlarca ağaç diktik biz. Böyle bir iktidara yeşil düşmanı dediler. Hala adımlarımızı atıyoruz, atmaya da devam edeceğiz. Türkiye’de yeşil deyince, orman deyince akla AKP iktidarı gelir.



 

 

 

 

Ama dürüst olsalar bu noktada gerçekten aklıselim sahibi olsalar, Ergene’yi Meriç’i gezerler. Buradaki bu hali görüp sonra da biz ne yapıyoruz derler. Eser üreten hizmet üreten Türkiye’yi büyütenler de aynı anda ortak değerlerimizi büyütür ve yüceltirler. Yaklaşık bir yıldır Edirne’ye ve diğer vilayetlerimize terör nedeniyle şehit gelmiyor. Bundan dolayı heyecanlanmak mutlu olmak gerekiyor. Bu süreç için destekçi duacı olmak gerekiyor.

Çıkıyorlar, ne verdin, hangi pazarlığı yaptın diye bize iftirada bulunanlar var. hiçbir taviz vermediğimizi, pazarlık yapmadığımızı biliyorlar. Edirne’ye şehit gelsin istiyorlar. Bu hükümet başarılı olmasın diye şehit gelsin diyorlar. Maalesef anlayış bu, zihniyet bu. Biz gerekirse kaybedelim, yeter ki Edirne kazansın, millet kazansın, ülke kazansın.

 

ÖĞRENCİ AFFI

Sınırsız af diye bir şey yok. Sınırsız affı verdiğimiz öğrenciler üniversitelerimizi terör alanına çevirdiler. Bundan sonra buna müsaade etmeyeceğiz. Belli bir yılda üniversiteyi bitiren bitirecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler