Windows Phone’un en önemli silahı ne olacak?

Redmondlu teknoloji devi Microsoft’un amiral gemisi telefonları Windows Phone. Konuyla ilgili gelişmeler haberimizde yer alıyor.

Yayınlanma: 26.10.2015 - 23:35
Abone Ol google-news

Microsoft; akıllı telefon pazarında hâkimiyetini devam ettirmek için sağlam bir şekilde çalışıyor. Microsoft; Lumia 950 ve 950 XL ile pazarda mücadele edecek.
Microsoft’un en büyük rakipleri arasında; Samsung Galaxy S6, Note 5 ve iPhone 6s/6s Plus yer alıyor. Android ve iOS ekosistemi aldı başını gidiyor.


Windows Phone ise az az büyüyerek ama hâlen büyümeye aç bir şekilde gelişmeye çalışıyor. Konuyla ilgili Microsoft Analisti Gregg Moskowitz bir açıklamada bulundu.
Moskowitz: “ Microsoft yenilikçi teknolojileriyle bu pazarda önemli bir yer edinecek” açıklamasında bulundu. Microsoft’un Pazar için en önemli silahını Continuum oluşturacak.
Continuum; Windows Phone’lara takılan bir aparat olarak karşımıza çıkıyor. 3 adet çıkışa sahip olan cihaz; 1 adet HDMI çıkışı ve 2 adet USB çıkışına sahip.
Böylelikle akıllı telefonunuzu bir Bilgisayar olarak da kullanabileceksiniz. Yeni gelişmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Batman: Arkham Knight geri dönüyor!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler