Yaşamda doğru olan nedir ?

Daniel Taplitz'le Kathy Gori'nin senaryosundan gerçekleştirilen komedi, zaman değişim, yeni bir başlangıç öğelerini zeki bir anlatılma yansıtıyor.

Yayınlanma: 23.09.2010 - 21:01
Abone Ol google-news

Daniel Taplitz’le Kathy Gori’nin özgün senaryosundan gerçekleştirilen komedi, zaman, değişim, yeni bir başlangıç, yaşamdaki doğrular, olasılıklar, ebeveyn olmak öğelerini eğlenceli, zeki bir anlatımla yansıtıyor.

Beş Dakikada Verimlilik Eğitimi adlı kitabın yazarı, profesyonel konuşmacı Frank Allen
zamanı verimli kullanmak üstüne konferanslar vererek yaşamını kazanmaktadır, plan ve program yapmak konusunda şirketlere de eğitim vermektedir. Frank’ın yaşamda önem verdiği tek şey düzendir, herşeyin sistemli olması gerektiğini savunur.

İş ve evlilik hayatı kurulu saat benzeri bir düzen içerisindedir. Bir sabah vapurunu kıl payı kaçırıp zaman verimliliği konferansına geç kalınca tüm bu düzeni tepetaklak olur. Bu ufacık gecikme evliliğini de alt üst eder. Karısı Susan onu evden atar, Jesse’nin biyolojik kızı olmadığını, doğuştan kısır olduğunu öğrenir. Aniden olasılıkları hesaplamayı, liste yapmayı bırakan Frank bugüne dek aldığı kararların yanlış olduğunu ayrımsayıp sonunda hiç karar almamaya karar verir.

Yaşamda doğru olan nedir sorusunu soran bu hem eğlendiren hem düşündüren yapımın Özel Bölümler’inde çıkarılmış sahneler yer alıyor.

Chaos Theory (Kaos Teorisi) Yönetmen: Marcos Siega
Oynayanlar: Ryan Reynolds, Emily Mortimer, Stuart Townsend,
Sarah Chalke
/ 2007 yapım , 84 dakika.

Format: Dvd, Vcd


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler