Yenikapı'daki son karede iki eksik

Yenikapı'daki Demokrasi ve Şehitler Mitingi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasıyla sona erdi. Konuşmaların ardından yapılan selamlamada ise 'son dakika sürprizi' yaşandı.

Yayınlanma: 07.08.2016 - 23:13
Abone Ol google-news
<video:580949>

Farklı partilerden milyonlarca insan bugün Yenikapı'daydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ev sahipliğindeki Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde ilk konuşmayı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptı. 

Bahçeli'nin ardından kürsüye sırasıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Başbakan Binali Yıldırım ve TBMM Başkanı İsmail Kahraman geldi. Mitingdeki son konuşmayı Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı. 

Erdoğan’ın konuşmasının ardından sunucu kürsüye Başbakan Binali Yıldırım, CHP lideri Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Bahçeli’yi, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’ı, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu davet etti. 

KILIÇDAROĞLU VE BAHÇELİ KÜRSÜYE GELMEDİ

Ancak Kılıçdaroğlu ve Bahçeli kürsüye gelmedi. Sözcü'nün edindiği bilgilire göre Kılıçdaroğlu, uçağına yetişmek için, izin isteyip alandan ayrıldı. MHP lideri Bahçeli'nin kürsüye çıkmama nedeninin ise henüz öğrenilemediği ifade edildi. 

Her iki lider de kürsüye çıkmayıp, alandan ayrıldı. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan; TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu ile birlikte vatandaşları selamladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler