Yılmaz'dan Bahçeli'ye sert sözler

MHP Genel Başkan adayı Ahmet Reyiz Yılmaz, Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye sert eleştirilerde bulunarak, "Ömür boyu Genel Başkan olamayacağınız için çok üzgünüm" dedi.

Yayınlanma: 07.11.2009 - 09:41
Abone Ol google-news

MHP Genel Başkan adayı Ahmet Reyiz Yılmaz yaptığı yazılı açıklamada, DTP'li milletvekillerine gösterilen hoşgörü ve saygının kendilerine gösterilmediğini söyledi. Devlet Bahçeli'nin demokratik yarıştan ve delegeye hesap vermekten korktuğunu savunan Yılmaz, "Hile ile tüzük değiştirmeyin ve çekilin. Hadi tüzüğü değiştirdiniz ülkücülerin vicdanını nasıl değiştireceksiniz. Demokratik yarıştan neden korkuyorsunuz" dedi.

Sadece adaylık öneri imzalarıyla değil, 15 bin ülkücüyle salona geleceğini açıklayan Yılmaz, olası provakasyon ve olayların sorumluluğunun Bahçeli'yle ait olacağını duyurdu.

 

"Ancak AKP'yi böleriz"

Kendisine yönelik daha önce yapılan suçlamalara da şidetle karşı çakın Yılmaz, açıklamasına şöyle devam eti:
"Önce üye olmadığımı, sonra da İsrail ajanı ve İsrail'in adamı olduğumu söylediniz. Teşkilatlara talimat üstüne talimat yolladınız. Baktı ki olmuyor, şimdi de AKP'nin adamı olduğumu ve MHP'yi bölmeye geldiğimi söylüyor. Şunu anlayın sizinle geçirilen talihsiz 12 yıllık kısır dönemin sonuna gelinmiştir.
Ben eşi türbanlı muhafazakâr bir MHP Genel Başkan adayıyım. Seçilirsem muhafazakâr aile sahibi bir Ahmet Reyiz ancak AKP'yi böler ve MHP'yi tek başına iktidara taşır. Siz bölecek MHP mi bıraktınız? Böleceğiniz kadar böldünüz bizi. Biz bölmeyeceğiz, birleştirip vahdet-i vücudu tesis edeceğiz. Değişim birleştirme, toplama ve iktidar olma hareketidir."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler