'Anadolu Ateşi' Aspendos’ta izleyiciyle buluştu
Anadolu Ateşi dans topluluğu gösterisi Aspendos Antik Tiyatrosu'nda sanatseverlerle buluştu.
Mustafa Erdoğan için 2 ayrı suçtan 5'er yıl hapis istemi
Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun sahne aldığı 'Aspendos Arena' için verilen yıkım sonrası arazi sahibinin açtığı davada, Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan hakkında, 'izinsiz kazı-sondaj' ve 'kaçak yapı yaptığı' iddiasıyla 2 ayrı suçtan 5'er yıla kadar hapis cezası istendi.
En Çok Okunanlar
AKP Sözcüsü Çelik, partisinin 'cumhurbaşkanı adayını' açıkladı
AKP Sözcüsü Ömer Çelik "Sayın Bahçeli'nin açıklamaları son derece önemli. Partimiz açısından Cumhurbaşkanı adayımız önümüzdeki seçimlerde Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Partimizin bütün organları kararlı duruş sergilemektedir. Sayın Bahçeli'nin açıklamalarına teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Özel'den Kılıçdaroğlu'na 'tarihi' çağrı
CHP lideri Özgür Özel, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Konuşmasında direkt olarak Kılıçdaroğlu'na seslenen Özel, "kurultay" çağrısı yaparak, "Bu ülkeye sandığı, demokrasiyi getirmiş bir partinin bu ayıptan derhal ama derhal kurtulması lazım. Kemal Bey'e partimiz adına bu tarihi çağrıyı yapıyorum" ifadelerini kullandı. Özel, kürsüden inerken "Ya bir yol bulacağız, ya bir yol açacağız!" dedi.
6 şirkete el konuldu, 10 şirkete kayyım atandı
Son dakika haberi... Adalet Bakanı Akın Gürlek, akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren bir şirket yapılanması üzerinden sahte fatura ve hayali ihracat işlemlerinin yapıldığının tespit edilmesi üzerine düzenlenen operasyonda, 6 şirkete el konulduğunu, 10 şirkete kayyım atandığını, 27 zanlı hakkında adli işlem başlatıldığını bildirdi.