Rihanna yeni 'Şirinler' filmi kadrosunda olduğunu duyurdu
Yeni 'Şirinler' filminde yapımcı olarak yer alan Rihanna, perşembe günü Las Vegas'ta katıldığı CinemaCon'da 'Şirine'yi seslendireceğini duyurdu.
Rihanna 6 yıl sonra 'Lift Me Up' ile geri döndü
Pop müziğin ünlü ismi Rihanna; önce makyaj ve cilt bakımı, sonra da kıyafet sektörlerine adım atarak iş hayatına giriş yapıp, sevenlerini yeni şarkılarına hasret bırakmıştı. Ünlü isim, "Black Panther: Yaşasın Wakanda" filmi için hazırladığı ‘Lift Me Up’ adlı yeni şarkısı ile 6 yıl sonra geri döndü.
En Çok Okunanlar
11. Yargı Paketi’nde dikkat çeken ayrıntı!
38 maddelik 11. Yargı Paketi'nin ilk 15 maddesi kabul edildi. Yasa teklifindeki “örgüt kurma ve yönetme suçunun cezası dört yıldan sekiz yıldan beş yıldan on yıla kadar artırılmasına ilişkin düzenlemeye” ilişkin komisyon CHP sözcüsü Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül; “‘Örgüt’ tabirini; çocuklar için kreş açan, kent lokantalarında yemek dağıtan, öğrencilere yurt yapan, burs veren başkanlarımıza kadar genişlettiler. Ağırlaştırıcı düzenlemeler, bugün İBB kumpas davası kapsamında git gide genişletilen ‘örgüt’ tanımı üzerinden yapılmak isteniyor. Bu düzenlemenin ne suçla mücadele ne de örgütlerle mücadele ile ilgisi yoktur” dedi.
Ümit Özdağ'dan Silivri ziyareti: İmamoğlu, 'TRT' için çağrı yaptı
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Silivri'deki Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu, Fatih Altaylı, Aykut Erdoğdu, Buğra Gökce, Ali Sukas ve Tayfun Kahraman’ı ziyaret etti. Cezaevi çıkışında "Hepsinde yüksek bir moral gördüm. Bu beni sevindirdi" diyen Özdağ, "Umuyorum düşman ceza hukukunun tamamen gündemden kalktığı bir Türkiye'yi de önümüzdeki seçimlerden sonra göreceğiz" değerlendirmesini yaptı.