AKP'den 'muhalif' gazeteci adımı: Davet edilenler belli oldu

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma günü partisinin 'Türkiye Yüzyılı' programında konuşacak. Programa, Erdoğan'ı ve AKP'yi eleştiren gazetecilerin davet edilmesi dikkat çekti.

Yayınlanma: 24.10.2022 - 16:54
AKP'den 'muhalif' gazeteci adımı: Davet edilenler belli oldu
Abone Ol google-news

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cuma günü açıklayacağı “Türkiye Yüzyılı” programı için Erdoğan'ı, yazılarında sık sık eleştiren gazeteciler de davet edildi. 

ERDOĞAN'I ELEŞTİREN GAZETECİLER DE DAVET EDİLDİ

Yeni Şafak'tan Ersin Çelik, haberi "Liste kabarık" diyerek duyurdu. Çelik'in sosyal medya paylaşımı şu şekilde:

"Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu cuma açıklayacağı AK Parti’nin “Türkiye Yüzyılı” programına gazeteciler; Nevşin Mengü, İsmail Saymaz, Doğan Şentürk, Özlem Gürses, Çağlar Cilara, İsmail Küçükkaya, Fatih Portakal, Taha Akyol, Deniz Zeyrek ve Akif Beki de davet edildi. Liste kabarık.

Çelik ayrıca davet edilen gazetecilerin büyük oranda katılıcağını ifade ederken, AKP'nin olumlu bir adım attığını söyledi. 

"AKP'DEN BENİ DE ARAYARAK DAVET ETTİLER"

Davetliler arasında yer alan gazeteci Çağlar Cilara da konuya ilişkin bir paylaşımda bulundu. Cilara şunları söyledi:

"Uzun yıllar sonra bir ilk yaşanıyor. Cuma günü Ankara’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı “Türkiye Yüzyılı” programına muhalif gazeteciler de davet edildi. AK Parti’den beni de arayarak davet ettiler. Şimdiye kadar İsmail Saymaz, Özlem Gürses, İlker Karagöz, Yavuz Oğhan, Deniz Zeyrek gibi isimlerin de programa çağrıldığını öğrendim. Anlaşılan AK Parti’nin iletişim stratejisi değişiyor. Bakalım o gün neler yaşayacağız?"


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler