Hande Fırat'ı uyarmıştı: Akşam yazarı Emin Pazarcı'dan yeni 'yalaka' açıklaması

Akşam gazetesi yazarı Emin Pazarcı, canlı yayında "Biz yalaka değiliz" diyen Hande Fırat'a, "Kendi adına konuşabilirsin" diye yanıt vermişti. Sözlerinin cımbızlandığını öne süren Pazarcı, yeni açıklamasında "Bu işi büyütenler köpürtenler ahlaksızsınız" dedi.

Yayınlanma: 29.07.2022 - 09:24
Hande Fırat'ı uyarmıştı: Akşam yazarı Emin Pazarcı'dan yeni 'yalaka' açıklaması
Abone Ol google-news

CNN Türk televizyonunda geçen akşam yayımlanan "Gece Görüşü" programında programın sunucusu Hande Fırat, kendisine ve programa yönelik gelen ‘yalaka’ yorumları üzerine “Biz yalaka değiliz” demiş, programda yorumcu olarak bulunan Akşam yazarı Emin Pazarcı ise bunun üzerine Fırat'a “Kendi adına konuş” diyerek müdahalede bulunmuştu.

Hande Fırat ve Emin Pazarcı, gündem haline gelen diyaloglarının ardından aynı programın dün akşam yapılan yayınında yeni bir açıklama yaptı.

Twitter’dan gelen ‘yalaka’ yorumları nedeniyle böyle bir konuşma yaptığını söyleyen Hande Fırat, “Benim söylemeye çalıştığım, siyasetçiler siyasetçidir. Doğru yapana doğru, yanlış yapana yanlış yaparız diyerek yanıt verdim sevgili izleyicime. Bu şekilde de davranmaya devam edeceğim" dedi.

Fırat daha sonra "Ama sanıyorum Emin Bey’in bu açıklamaları benimle ilgili değildi. Buyrun Emin Bey” diyerek sözü Emin Pazarcı’ya bıraktı.

"AHLAKSIZSINIZ"

Önceki programda Hande Fırat’ın sözlerinin kesildiğini öne süren Emin Pazarcı, “Ben o programda yalakaları ve yalakalığı eleştirdim. Ve ilkeli bir siyaset olması gerektiğini, insanların jel gibi oturduğu kabı almamasını işaret ettim. Yine o programda Sorosçulardan bahsettim. Sorosçuların operasyonlarından bahsettim. Ama Sorosçular ve yalakalar bir oldular saldırmaya başladılar” ifadelerini kullandı.

“Sözleri cımbızla çekip kargalarla sürüyle üzerimize saldırdılar” diyen Emin Pazarcı, sözlerine şöyle devam etti:

“Sonra da ‘Emin Pazarcı yalakalığı kabul etti’ dediler. Hadi oradan ya! Ben tam tersini söyledim program sırasında. Birtakım televizyonlar çıkıp 'Emin Pazarcı buna cevap versin' diyor. Vereyim; Ahlaksızsınız. Bu işi büyütenler köpürtenler ahlaksızsınız. Bu kadar basit, başka bir cevabı olmaz bunun.”


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler