Dursun Özbek'ten derbi açıklaması! 'Kazanan Galatasaray olacak'
Suudi Arabistan'da oynanacak Süper Kupa finalinde Fenerbahçe ile karşılaşacak Galatasaray'da başkan Dursun Özbek açıklamalarda bulundu. Özbek final hakkında, "Her iki takım için de önemli bir kupa. Kazanan inşallah Galatasaray olacak" ifadelerini kullandı.

Galatasaray, Fenerbahçe ile cuma günü yapacağı Turkcell Süper Kupa maçı için Suudi Arabistan'a hareket etti.
Sarı-kırmızılı ekip, İstanbul Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nden kalkan özel uçakla müsabakanın oynanacağı Riyad kentine gitti.
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur havalimanına özel araçla gelirken, oyuncular takım otobüsüyle terminale ulaştı.
"KAZANAN İNŞALLAH GALATASARAY OLACAK"
Havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Dursun Özbek, "2023 yılının son kupası ve son derbisi Suudi Arabistan'da oynanacak. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum çünkü her iki takım da çok iyi hazırlandı. Her iki takım için de önemli bir kupa. Kazanan inşallah Galatasaray olacak. Kupayı alıp taraftarlarımızı ve bizi izleyenleri memnun etmek istiyoruz. Ben şimdiden takımıma başarılar diliyorum. Güzel bir maç için herkes hazırlansın" ifadelerini kullandı.
Sportif anlamda Galatasaray'ın iyi bir sene geçirdiğini dile getiren Özbek, "Cumhuriyet'imizin 100. yılı olması sebebiyle aldığımız şampiyonluk çok önemliydi. Ben bütün taraftarlarımıza selam yolluyorum ve yeni yıllarını kutluyorum. İnşallah sağlıklı ve başarılarla dolu yeni bir yıl olur" diye konuştu.

Spor Haberleri
-
Anadolu Efes'ten deplasmanda Partizan'a büyük fark!
-
A Milli Takım kadrosunda değişiklik!
-
Bahçeşehir Koleji, Daçka'yı 4 sayı farkla geçti!
-
Ümit Milli Takım, Kosova'yı 2 golle yendi!
-
Mbappe'den Zidane mesajı: Mutlu olurum
-
Davinson Sanchez'in durumu için açıklama!
-
FIFA'dan dev kulübe men!
-
Angelino: Kariyerimin en iyi dönemindeyim
-
ÇBK Mersin, finale yükseldi!
-
Raphinha'dan ayrılık itirafı!
En Çok Okunan Haberler
-
CHP'den Bahçeli'nin 'tehdidine' çok sert yanıt!
-
Akşener'in 'İmamoğlu' sessizliğinin nedeni belli oldu
-
Bir metro hattının yönetimi İBB'den alındı!
-
Erdoğan'a tepki gösteren isme 'kesin ihraç' talebi
-
Bir soruşturma daha başlatıldı!
-
CHP, önseçim sandığını tüm yurttaşlara açıyor
-
Avukatlar Taksim'e çıktı!
-
'Kafamızı bozarlarsa Taksim'de olacağız!'
-
İYİ Parti'den ilk açıklama!
-
Kılıçdaroğlu, Saraçhane'de neden yoktu?